Ford Otosan ailesi geleneksel sünnet şöleninde buluştu

Ford Otosan ailesi geleneksel sünnet şöleninde buluştu

Bu yıl 13. kez düzenlenen geleneksel Ford Otosan Sünnet Şöleni'nde anne veya babası Ford Otosan Kocaeli Fabrikaları'nda çalışan 264 çocuk sünnet oldu. Çocuklar aileleri ile birlikte birbirinden renkli oyunlar, gösteriler ve canlı müzikle eğlendi.

Türkiye otomotiv sektörünün öncü kuruluşu Ford Otosan, çalışanlarının çocukları için geleneksel olarak düzenlediği sünnet şölenlerinin 13'üncüsü, Kocaeli Fabrikaları'nda düzenlendi. 223 Ford Otosan çalışanının 264 çocuğu için düzenlenen şölene, çok sayıda davetli katıldı. Çocuklar süper kahraman kostümlü animatörler ve canlı müzik eşliğinde eğlenirken, hem sünnet olan çocuklar hem de konuk çocuklara hediyeler dağıtıldı. Şerbetçiler alanda soğuk meşrubat ikram ederken, mısır, pamuk şeker ve dondurma servisi de şölene renk kattı.

Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener'in de katıldığı şölende Ford Otosan çalışanlarına ve ailelerine seslenen Ford Otosan İmalat Operasyonları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Günel, "10 bin kişiyi aşkın çalışanıyla otomotivin istihdam lideri Ford Otosan olarak çalışanlarımız ve aileleri ile hayatımızın önemli anlarını paylaştığımız için büyük memnuniyet duyuyoruz. Yoğun çalışma saatlerinin ardından bir araya geldiğimiz bu tür etkinliklerin, büyük bir aile olan Ford Otosanlılar arasındaki dayanışmayı, dostluk ilişkilerini ve güç birliğini artırdığına inanıyoruz." dedi.

Ford Otosan İmalat Operasyonları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Günel, Ford Otosan Gölcük Fabrikası Müdürü Cem Temel, Ford Otosan Yeniköy Fabrikası Müdürü Sabri Çimen ile Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş, sünnet olan çocukları tek tek tebrik ederek kendilerine altın ve eğlenceli oyuncaklar hediye etti. Kocaeli fabrikalarında, 2003 yılında başlatılan sünnet şölenlerine bugüne kadar toplam bin 746 Ford Otosan çalışanının 2 bin 65 çocuğu sünnet oldu. İnönü fabrikasıyla birlikte toplam 2 bin 563 çocuk şölenlere katılmış oldu.
CİHAN
<< Önceki Haber Ford Otosan ailesi geleneksel sünnet şöleninde buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER