Forma numarası belli oldu

Beşiktaş, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Gökhan Gönül ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Gökhan Gönül'ün forma numarası belli oldu

Vodafone Arena'da düzenlenen imza töreninde Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçen Gökhan Gönül, kendisini 4 yıl boyunca Siyah-beyaz renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Başkan Orman, karakterli bir oyuncuyu renklerine bağladıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Yeni stadımızda ilk kez bir imza töreni düzenledik. Bundan dolayı sevinçliyiz. Bizim için özel bir gün. Çevremde güzel çocuklar görünce 'Bu çocuklar Beşiktaşlı olmalı' diyorum. Gökhan'a Beşiktaşlı olmasından dolayı keyif aldığımı söyledim. Kendisine ailemize hoş geldin diyorum. Hep beraber güzel günler yaşadık, önümüzdeki sezon da güzel günler yaşayacağız. Beşiktaşlılar, Gökhan Gönül geldiği için çok mutlu. Gökhan Gönül'ü ihtiyacımızın olduğu bir bölgeye transfer ettik. Beşiktaş'ı yönetme şeklimiz var. Gökhan Gönül, çok karakterli bir oyuncu. Bu transferde Umut Güner ve Emre Kocadağ çok emek harcadı, onları kutluyorum. Büyük camialar arasında ilk defa oyuncu transferi olmuyor. Karakterli, düzgün oyuncuları Beşiktaş'a kazandırmaya çalışıyoruz. Gökhan Gönül, çok kaliteli bir milli oyuncu."

Gökhan Gönül ise Fikret Orman ve taraftarların kendisine çok sıcak bir şekilde yaklaştığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Başkanımız Fikret Orman'ın benimle ilgili düşünceleri, benim adıma gurur verici. Başkanımız Fikret Orman'ın bana yaklaşımları, taraftarlarımızın bana gösterdiği sevgi, sahadaki oyunum kadar duruşumun da ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Umut Güner ve Emre Kocadağ'a da teşekkürlerimi sunuyorum. Beşiktaş taraftarı, beni çok sıcak bir şekilde karşıladı. Ayrıca bir teşekkürü de yıllarca birlikte forma giydiğim Fenerbahçeli futbolculara, Samandıra'daki emekçilere, yönetime ve Fenerbahçe taraftarına ediyorum. Sorumluluklarımın farkındayım. Beşiktaş'a layık olmaya çalışacağım. Avrupa Şampiyonası'ndan sonra birkaç gün süre istedim ve kafamı dinledim. Sonrasında kararımı verdim ve bugün buradayım. Profesyonel futbolcuların ekmeklerini yedikleri kulübe hizmet etmek dışında bir düşüncesi olacağını sanmıyorum. Büyük vaatlerde bulunmak doğru değil. Şampiyonluk sözü veremem. Bugün bazı şeyleri geçmişte başardığım için Beşiktaş'tayım. Pas hatası yapabilirim ama mücadeleden vazgeçmem. Bunun sözünü verebilirim. Doğru olduğuna inanmadığım hiçbir şeyi bugüne kadar yapmadım. Beşiktaş'a geldiğim için mutluyum, 4 sene boyunca elimden gelen her şeyi yapacağım."

Gökhan Gönül, bir soru üzerine de, kartal dövmesini 15 sene önce yaptırdığını söyledi.

Konuşmaların ardından Başkan Fikret Orman ve Gökhan Gönül, 4 yıllık sözleşmeye imza attılar. Başkan Orman, imzaların atılmasından sonra Gökhan Gönül'ü kutladı ve kendisine başarılar diledi.

FORMA NUMARASI BELLİ OLDU

İmza töreninin ardından Vodafone Arena'ya çıkan Gökhan Gönül'ün 77 sırt numaralı forma giydiği görüldü. Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe'de de aynı forma numarasını kullanıyordu.
<< Önceki Haber Forma numarası belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER