Forza Horizon 2'den Fast & Furious açılımı!

Microsoft konsolları olan Xbox 360 ve Xbox One’a özel olarak yayılnanan ve Araba Oyunları kategorisinde kendi kitlesini yaratan Forza Horizon serisinin 2. oyunu için Fast & Furios film serisine özel bir eklenti paketi yayınlandı.

Forza Horizon 2'den Fast & Furious açılımı!

Microsoft konsolları olan Xbox 360 ve Xbox One’a özel olarak yayınlanan ve Araba Oyunları kategorisinde kendi kitlesini yaratan Forza Horizon serisinin 2. oyunu için Fast & Furios film serisine özel bir eklenti paketi yayınlandı. Filmin de vizyona girdiği dönem yayınlanan Furios 7 Car Pack isimli paket, 7. filmde karşımıza çıkan araçların bir kısmını oyuncuların karşısına çıkartıyor.

Forza Horizon gerek oynanış mekaniklerinin simülasyon oyunlarına oranla daha kolay olması, gerekse renkli konsepti sayesinde kendine sağlam bir kitle edinmiş durumda. Gran Turismo ya da Forza Motorsport gibi serilerde zorlanan oyuncular, Need for Speed tarzı araba yarışlarını daha çok seviyor ve keyif alıyor. Üstüne bir de bu oyunlara gelen bu tip paketler olunca ortaya daha büyük bir eğlence çıktığı kesin.

Yarış oyunları tutkunlarının çok sevdiği bir oyun serisi olan Forza Horizon’ın yine yarış ve araba severlerin en sevdiği film serisi olan Fast&Furious ile yaptığı bu iş birliği, oyuncuların oldukça ilgisini çekmiş durumda. Şimdilik ücretsiz olan ama yakın zamanda 5$’a satılacak olan bu paket bize yeni filmdeki şu araçları sunuyor,

1970 Dodge Charger R/T
1970 Plymouth Cuda
1970 Plymouth Road Runner 
1998 Toyota Supra 
2013 Jeep Wrangler Unlimited
2014 Maserati Ghibli S
2015 Dodge Charger R/T
2015 Dodge Charger

Bu araçlar arasında özellikle filmdeki Dom karakterinin sahip olduğu 1970 model Dodge Charger oldukça heyecan verici. Güçlü araçları seven oyuncular bu araç ile oyundan aldıkları keyfi iki katına çıkartabilirler. Jeep Wrangler Unlimited ise yine filmdeki gibi zırhlı bir Jeep olarak karşımıza çıkıyor. 2015 Maserati Ghibli ise modern ve fazlası ile pahalı araba sevenlerin göz bebeği olacak diyebiliriz. Paketin size filmin heyecanını yaşatacağından hiç şüphemiz yok.

Microsoft’un bu paketi yayınlaması oldukça akıllı bir hamle. Hem denk getirdikleri dönem hem de oyunun eskimeye başladığı şu sıralar için fazlası ile ilgi çekeceği bir gerçek. Oyuna yepyeni soluk getireceğini de emin olabilirsiniz. Filmin başrol oyuncularından olan Paul Walker’ın ölümü sonrasında ortaya çıkan duygusal durum hem film izleyecilerinin hemde yarış oyunları seven oyuncuların da aynı ruh haline girmesine yol açmış durumda. Ünlü oyuncuyu anmak adına gerçek hayatta hız yapmak yerine video oyunlarında hız yapmak çok daha doğru olacaktır. Microsoft ise bunu onların kullandığı arabalar ile yapmanız adına size bir şans veriyor. Film serisinin sonu gelmiş olsa da Forza Horizon serisi her zaman aynı kalitesi ile devam edecektir.

Rekabet ve hız duygusunu oyunculara yaşatmak adına en iyi seçene olan Araba Oyunları, nesiller geçse de popülerliğini korumaya devam edecek ve sadık kitlesini hiç bir zaman bu oyunlardan soğutmayacaktır. Yeni nesil oyunlar bir yana siz de elinizin altında, hızlıca bu tür oyunlar oynamak isterseniz , Türkiye’den Oyun Gemisi http://www.oyungemisi.com/araba-oyunlari/ gibi Flash oyun portalları da size eğlenceli zaman geçirtecektir. İyi yarışlar diliyoruz.

<< Önceki Haber Forza Horizon 2'den Fast & Furious açılımı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER