Fotoğraftaki ayrıntıya dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine yaptığı ziyaret günlerdir süren cadı avının hukuksuzluğunu gözler önüne serdi. Aynı kitaplar sebebiyle günlerdir insanlar tutuklanıyor!

Erdoğan, Gaziantep ile ilgili acı haberi açıklarken Bilal arkada gülüyordu!


O ayrıntıyı sadece Samanyolu Haber gördü

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan önceki gün, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit düşen vatandaşlardan Hüseyin Kısa'nın ailesini ziyaret etti.



Ardından da yine 15 Temmuz şehitleri Emrah Sağaz ile Muhammed Ali Aksu'nun ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. 

Sağaz ile Aksu'nun Esenler'deki evlerine giden Erdoğan, şehitlerin yakınlarıyla görüştü.



O ziyarete dair fotoğraflar hem Cumhurbaşkanlığı sitesinde yayınlandı hem de Anadolu Ajansı abonelerine servis etti.

Cumhurbaşkanlığı ve AA'nın kamuoyuyla paylaştığı fotoğraf aynıydı. Sadece AA'nın servis ettiği fotolarda bir eksik vardı.

Çünkü o fotoğraf günlerdir süren, Anadolu Ajansı'nın da kamuoyu oluşturduğu cadı avının hukuksuzluğunu ispatlıyordu.



Şehit yakınının Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulunduğu fotoğrafa dikkatle bakıldığında Zaman gazetesinin geçtiğimiz yıllarda abonelerine hediye olarak verdiği kitapları görmek mümkündü.

Şehit yakının evindeki vitrindeki kitaplar Zaman'ın abonelerine verdiği İslam Tarihi Ansiklopedisi ve Elmalılı Hamdi Yazır'ın Hak Dini Kuran Dili adlı eserleriydi.





Oysa aynı Anadolu Ajansı 15 Temmuz'dan bu yana Türkiye'nin çeşitli illerinden "Cemaat operasyonlarında ele geçen örgütsel dokümanlar" adı altında Zaman gazetesi ve Hizmet Hareketi'ne yakın diğer gazetelerin nüshaları ile Fethullah Gülen'in kitaplarının olduğu fotoğraflar servis ediyor.

İşte onlardan biri.



Yozgat Emniyeti Hizmet Hareketi'ne yakın insanların evinde bulduğu gazete ve Fethullah Gülen'e ait kitapları suç gibi teşhir etmiş Anadolu Ajansı'da haber olarak geçmiş.

Bu da bir başka kara propaganda haberi.

Bu defa insanların terörist olarak suçlanmamak için korkuyla kuyulara attığı Kültür Bakanlığı onaylı kitaplar suç unsuru gibi gösterilmiş.



İnsan sormadan edemiyor; Erdoğan'ın ziyaret ettiği ailelerin, yakınları 15 Temmuz'da şehit olmasa yapılacak bir operasyonla "terörist" diye gözaltına alınmalarına kim engel olabilirdi?


<< Önceki Haber Fotoğraftaki ayrıntıya dikkat! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER