'Futbol Akademi Kampı ve Yetenek Avı' finali yarın gerçekleşecek


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ile iş birliği yaparak hayata geçirdiği "Futbol Akademi Kampı ve Yetenek Avı" finali yarın gerçekleşecek.

Bayrampaşa Belediyesi'nin ev sahipliğinde ve bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan "Futbol Akademi Kampı ve Yetenek Avı" finaline İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve futbolcusu Emre Belözoğlu'nun katılacağı açıklandı.

Başakşehir Futbol Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve futbolcusu Emre Belözoğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek olan final programında 3150 genç yetenek arasından seçilecek olan 80 futbolcu, Arda Turan'ın yolunda hayallerini gerçekleştirmek için, nefesleri kesen bir mücadele verecek.

ELEMELERİ GEÇEN YETENEKLERİN YENİ ADRESİ İBB BAŞAKŞEHİR OLACAK

Projenin bahar dönemindeki ilk etabında 2400 futbolcu adayı içinden seçilen 60 yıldız adayının yanında yarın gerçekleşecek olan ikinci etap sonunda 80 genç daha Başakşehir Futbol Kulübünün alt yapısı ile birlikte Türk sporuna kazandırılmış olacak.

Bu projenin yarın saat 12.00'de İstanbul Büyükşehir Belediye'nin Bayrampaşa'da bulunan İBB Stadı'nda gerçekleşeceği ve tüm halkın davetli olduğu da belirtildi.
CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER