Galatasaray, Akhisar Belediyespor maçı hazırlaklarına başladı


Galatasaray, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 16. haftasındaki Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Mustafa Mustafa Denizli yönetiminde yapılan idman, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Daha sonra gruplara ayrılan takım, beşe iki pas ve top kapma çalışması gerçekleştirdi. Toplam 75 dakika süren antrenman, hafif tempolu koşunun ardından tamamlandı.

Hamit Altıntop, kendisi için hazırlanan program doğrultusunda bireysel çalışmasına devam ederken, Jason Denayer, kondisyonerler eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Türkiye Kupası'ndaki Akhisar Belediyespor maçında forma giyen oyunculardan sağ ayak bileğine darbe alan Semih Kaya, sol ayak bileğine darbe alan ve sol kasığında ağrı hisseden Olcan Adın salonda rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi.

Akhisar Belediyespor maçında görev yapan oyunculardan Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Jose Rodriguez, Sinan Gümüş, Koray Günter, Tarık Çamdal ve Emre Çolak günü düz koşu ve rejenerasyon çalışması ile geçirdi.

Sol ayak bileğinde ağrısı olan Lukas Podolski, test antrenmanını takımla birlikte tamamladı. Burak Yılmaz'ın tedavisine ise devam edildi.

Galatasaray, hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayarak maç için kampa girecek. CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray, Akhisar Belediyespor maçı hazırlaklarına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER