Galatasaray, Bosna'daki hazırlıklık maçının çalışmalarına yarın başlıyor


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 11. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a 4-3 mağlup olan Galatasaray, 2 günlük iznin ardından yarın topbaşı yapacak.

Süper Lig'de deplasmanda uzatmalarda yediği iki golle Çaykur Rizespor'a 4-3 mağlup olan sarı kırmızılılar, iki günlük iznin ardından yarın toplanarak milli maç arasında 14 Kasım Cumartesi günü saat 18.30'da Bosna Hersek temsilcisi FK Sarajevo ile deplasmanda oynayacağı hazırlık maçının çalışmalarına başlayacak.

Öte yandan şampiyonluk yolunda yara alan Galatasaray'da 3 futbolcu da sakatlandı. Kweuke ile Muslera'nın da bulunduğu üçlü çarpma sonucu kısa bir travma geçiren Semih Kaya'nın boynunda doku zedelenmesi tespit edildiği, genç savunmacının dinlendirilmesine karar verildiği öğrenildi.

Sakatlık geçiren diğer iki futbolcu Hakan Balta ve Selçuk İnan'ın ise MR sonuçları belli oldu. Kaptan Selçuk İnan'ın MR sonucunun ardından tecrübeli oyuncuda "grade 1-2 arası zorlanma" tespit edildi. Hakan Balta'da ise "grade 1 zorlanma" olduğu belirlendi.

Her iki futbolcunun da tedavilerine başlandığı ve iki haftalık milli aranın ardından oynanacak Antalyaspor karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışılacağı bildirildi.

Bu arada sakatlığı bulunan ve tedavilerine hemen başlanan Hakan Balta ve Selçuk İnan'ın A Milli Futbol Takımı'nın Katar ve Yunanistan ile oynayacağı aday kadrodan çıkarılıp çıkarılmayacağı ise bugün belli olacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray, Bosna'daki hazırlıklık maçının çalışmalarına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER