Galatasaray, Çaykur Rizespor maçına hazırlanıyor

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçına hazırlanıyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Çaykur Rizespor ile 9 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 17.00'de Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde yapılan idman, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı.

Sarı kırmızılılar, daha sonra teknik pas çalışmasıyla antrenmana devam ederken, antrenmanın ana bölümünde iki grup hâlinde topa sahip olma çalışması gerçekleştirildi.

Hakan Balta ve Jason Denayer, antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışmalara katılırken; Selçuk İnan'ın tedavisine devam edildi. Wesley Sneijder ise tedavisinin ardından sahada koşu çalışmalarını sürdürdü.

Sakatlıkları süren Sinan Gümüş ve Sabri Sarıoğlu ise tedavilerinin ardından salonda kuvvet, sahada koşu ve istasyon çalışması yaptı.

Sabah antrenmanı, geniş alanda yediye yedi çift kale oyunla sona erdi.

Galatasaray, Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın sabah saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

Bu arada Galatasaraylı oyuncular, antrenman öncesi kendilerini ziyarete gelen Bahçeşehir Koleji öğrencileriyle birlikte toplu fotoğraf çektirdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray, Çaykur Rizespor maçına hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER