Galatasaray'da 110. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri başladı


Galatasaray Spor Kulübü'nün 110. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri, kulübün ilk kurucusu ve başkanı Ali Sami Yen'in Feriköy Mezarlığı'ndaki kabrinin ziyaret edilmesi ile başladı.

Anma törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, İkinci Başkan Cengiz Özyalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder, 1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk, Galatasaray Spor Kulübü çalışanları ve camianın önde gelenleri katıldı.

Tören sırasında konuşan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Kulübümüz 110 yıl boyunca spor ülkesini ve sportif faaliyetlerini en üst seviyede temsil etmiş bir kulüptür. Ben kulübümüze hizmet etmiş 35 tane başkanımı ve çalışma arkadaşlarını minnetle anıyorum. Bizim görevimiz kulübümüzü çok daha yukarılara çıkartıp Türkiye'yi daha iyi temsil etmeyi sağlamaktır. Çalışmamızı devam ettirip tüm enerjimizi buraya veriyoruz. Galatasaray Türkiye'nin en Dünya'da çok bilinen sportif markasıdır. Kulübümüzü daha yukarıya çıkartmak boynumuzun borcudur. Ben bu maksatla tüm Galatasaraylıları etkinliklerimize katılmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray'da 110. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER