Galatasaray'da Başkan Özbek ile yelkenciler Kalamış'ta buluştu


İsrail'in Haifa kentinde düzenlenen Dünya Kupası'nda mücadele eden ve Rio Olimpiyatları'na gitme hakkı kazanan Deniz ve Ateş Çınar kardeşler ve takım sporcuları Başkan Dursun Özbek ile Kalamış Tesisleri'nde bir araraya geldi.

Yapılan törene Galatasaray Spor Kulübü Su Sporları İdari Menajeri Emre Danışment, 1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk, Unico Sigorta Genel Müdürü Cenk Tabakoğlu, Rodopman ailesi ve branşı yöneticileri katıldı.

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Bugün gurur günümüz, başarılı sporcularımız kazandıkları başarıyla camiamız ve Türkiye'nin gurur vesilesi oldular. Ben Galatasaray Spor Kulübü Başkanı olarak onlara teşekkür ederim. Kendileri bayrağımızı göndere çektiler. İnşallah Rio Olimpiyatları'nda da aynı başarıyı devam ettirecekler. Bu spora destek veren kurum ve ailelere de çok teşekkür ederim. Galatasaray Spor Kulübü olarak onlara minnettarız. Amatör branşlar desteklerle ayakta durmaktadır. Kendilerine çok teşekkür ederim." dedi.

Tören barbekü partisinin ardından sona erdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray'da Başkan Özbek ile yelkenciler Kalamış'ta... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER