Galatasaray'da Beşiktaş maçının hazırlıkları başladı

Galatasaray'da Beşiktaş maçının hazırlıkları başladı

Şampiyonlar Ligi C Grubu son maçında Astana ile 1 - 1 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek olan Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda gerçekleştirilen idman, koordinasyon ve kuvvet çalışmasıyla başladı. Antrenmanın ana bölümünde gruplar hâlinde tempolu dayanıklılık koşuları gerçekleştirildi. Toplam 1 saat ve 10 dakika süren antrenmanda, fiziksel çalışmalar üzerinde duruldu.

Astana karşılaşmasına ilk 11'de başlayan oyuncular, günü izinli olarak geçirirken, tedavisi tamamlanan Lionel Carole, kondisyonerler eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Hamit Altıntop, salonda ve sahada kondisyonerler eşliğinde çalıştı. Jason Denayer, tedavisinin ardından sahada fizyoterapistler eşliğinde interval koşulara başladı.

Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında 14 Aralık Pazartesi günü Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yarın saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray'da Beşiktaş maçının hazırlıkları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER