Galatasaray'da Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları sürüyor


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Çaykur Rizespor ile Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen idman, dayanıklılığa dayalı ısınma hareketleriyle başladı.

Antrenmanın daha sonraki bölümünde teknik pas çalışması yapan sarı kırmızılılar, ana bölümde belirlenmiş bir alanda üçe üç yüksek tempoda hücum ve savunma pozisyonları üzerinde durdu. Antrenman, geniş alanda altıya altı oyunla tamamlandı.

Hakan Balta ve Jason Denayer, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katılırken Selçuk İnan'ın tedavisine devam edildi.

Wesley Sneijder, Sinan Gümüş ve Sabri Sarıoğlu ise tedavilerinin ardından takımdan ayrı salonda ve sahada özel bir çalışma gerçekleştirdi.

Galatasaray, Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın sabah saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray'da Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER