Galatasaray'da Kayserispor maçı hazırlıkları sürüyor


Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasındaki Kayserispor maçının hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanla devam etti.

Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde yapılan idmanın ilk bölümünde ısınma, koordinasyon hareketleri ve teknik pas çalışmaları üzerinde duruldu. Daha sonra gruplara ayrılan futbolcular, havadan pas çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışmalar gerçekleştirildi.

Wesley Sneijder, tedbir amaçlı takımdan ayrı özel çalışırken, sakatlığı süren Burak Yılmaz'ın tedavisine devam edildi. Uzun süredir sakatlığı bulunan Hamit Altıntop'da kuvvet çalışmalarına devam etti.

Sakatlığı yeni yeni geçen Jason Denayer, geri dönüş programı dahilinde kondisyonerler eşliğinde dayanıklılık ve kuvvet çalıştı.

Sakatlıkları geçen Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Semih Kaya ve Emre Çolak ise tedavileri tamamlanarak antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Galatasaray, Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın sabah saat 11.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra saat 16.45'te özel bir uçuşla maçın yapılacağı Kayseri'ye giderek kampa girecek. CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray'da Kayserispor maçı hazırlıkları sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER