Galatasaray'da Mustafa Denizli için karar veriliyor


Galatasaray'da geçtiğimiz sezonu 3 kupa ile kapatan ve 4. yıldızı takan, bu sezon ise başarısız bulunarak görevine son verilen Hamza Hamzaoğlu'nun yerine göreve getirilen Mustafa Denizli ile de yolların resmen ayrıldığı iddia edildi.

Süper Lig'in yayıncı kuruluşunun haberine göre, UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio'ya 1-1'in rövanşında 3-1 yenilerek elenen, ardından Süper Lig'in 23. haftasında Gaziantep deplasmanından da mağlubiyetle dönen Galatasaray'da maçın ardından takımdan ayrılmayı düşündüğünü açıklayan Mustafa Denizli'nin resmi istifasını verdiği ve istifanın kabul edildiği iddia edildi.

Gaziantepspor maçının ardından Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin, kendi kararını verdiğini, yönetimle görüşerek bunu açıklayacağını söylemesinin ardından gözlerin çevrildiği sarı kırmızılı yönetimde şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadı. Dün saat 11.00'de yapılan antrenmana çıkmayan, tesislerde oyunculara ve tesis çalışanlarına veda ettiği belirtilen Mustafa Denizli'nin daha sonra Başkan Dursun Özbek ile görüşeceği belirtilmiş, ancak görüşmenin bugüne ertelendiği duyurulmuştu.

Sarı kırmızılı yönetim saat 16.00 itibarıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da bir araya geldi. Yönetim Kurulu'nun Mustafa Denizli'nin istifasını değerlendireceği ve kararını vereceği, ardından da konuyla ilgili bir basın toplantısı yapması bekleniyor.

AKHİSAR BELEDİYE MAÇINDA TAFFAREL GÖREV YAPACAK

Bu arada dünkü antrenmana çıkmayan ve Florya'ya veda eden Mustafa Denizli'nin yerine ise Galatasaray'ın Akhisar Belediyespor ile oynayacağı Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında kaleci antrenörü Taffarel'in takımın başında olacağı iddia ediliyor.

DENİZLİ, 22 RESMİ MAÇTA 11 GALİBİYET ALDI

Öte yandan Galatasaray ile yollarını ayıran ve istifasını yönetime sunduğu ileri sürülen Mustafa Denizli yönetiminde sarı kırmızılı ekip ilk maçına 13. haftada Kasımpaşa karşısında çıkmıştı. Galatasaray, Denizli yönetiminde 22 resmi maçta 11 galibiyet 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray'da Mustafa Denizli için karar veriliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER