Galatasaray'da Mustafa Denizli ilk antrenmanına çıktı


Galatasaray'da Mustafa Denizli ilk antrenmanına çıktıGalatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'in 13. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda yaptığı antrenmanla başladı. Hamza Hamzaoğlu'nun takımdan gönderilmesinin ardından göreve getirilen teknik direktör Mustafa Denizli de sarı kırmızılılarla ilk antrenmanına çıktı.

Teknik direktör Mustafa Denizli, antrenman öncesinde takımıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından sarı kırmızılı futbolcular Stefano Marrone eşliğinde özel bir çalışmayla antrenmana başlarken bu bölümde kaleciler ise Claudio Taffarel yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.

Oyuncular, topla yapılan serbest çalışmanın ardından iki takım hâlinde hareketli bir pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde ise 60 metrede çift kale maç yapıldı. Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

PODOLSKİ VE HAKAN BALTA ÇALIŞMAYI YARIDA BIRAKTI

Bu arada antrenmanda aldıkları darbe sonucu Lukas Podolski ve Hakan Balta, çalışmayı yarım bıraktı. Lionel Carole da sahada adaptasyon çalışması yaptı. Sağ üst arka adalesinde ikinci derecede zorlanma tespit edilen Jason Denayer'in ise tedavisine başlandı.

Galatasaray, Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 17.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayarak maç için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek. CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray'da Mustafa Denizli ilk antrenmanına çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER