Galatasaray'da Osmanlıspor hazırlıkları devam etti


Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'in 19. haftasında Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleşen idman, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Daha sonra gruplara ayrılan sarı kırmızılı oyuncular, pas ve top kapma çalışması ile antrenmana devam etti.

Oyuncular, antrenmanın daha sonraki bölümünde iki gruba ayrılarak belirli bir alanda hareketli bir pas çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde ise 60 metre alan içinde taktik çalışmaların da yer aldığı baskıya dayalı bir çift kale maç gerçekleştirildi.

Toplam 90 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Sakatlığı süren Hamit Altıntop, antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışmalara katıldıktan sonra özel bir program dâhilinde çalıştı.

Galatasaray Futbol Takımı, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını yarın saat 11.45'te yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra akşam saatlerinde Ankara'ya giderek karşılaşma için kampa girecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray'da Osmanlıspor hazırlıkları devam etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER