Galatasaray, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürdü


Galatasaray, Türkiye Kupası son 16 turunda Gaziantepspor ile hafta sonu Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ilk bölümünde ısınma ve koordinasyon hareketleri yapıldı.

Antrenmanın bu bölümüne tüm takım dâhil olurken dün akşamki Kastamonuspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular, bu çalışmanın ardından rejenerasyon antrenmanına tabii tutuldu. Daha sonra üç grup hâlinde pas çalışmasına geçen futbolcular, ardından şut çalışmasıyla antrenmana devam etti.

Antrenmanın ana bölümünde baskı, çabuk oyun ve şuta dayalı bir çift kale maç gerçekleştirildi. Bu bölümdeki çalışmanın bir kısmında kaleciler de oyuna dâhil oldu. Toplam 80 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Futbolculardan Jason Denayer ve Semih Kaya'nın tedavisine ise devam edildi. Galatasaray, yarın sabah saat 11.30'da yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER