Galatasaray, Kayseri'ye gitti


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 17. haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, bu şehre gitti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde son hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray, akşam saatlerinde Atatürk Havaalanı'ndan kalkan özel uçakla Kayseri'ye uçtu. Sarı kırmızılı kafilenin maç kadrosunda sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Wesley Sneijder ve Denayer yer almadı.

Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin belirlediği Galatasaray'ın maç kadrosunda şu isimler bulunuyor:

"Fernando Muslera, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Umut Bulut, Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Sinan Gümüş, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Olcan Adın, Tarık Çamdal, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Cenk Gönen."

GALATASARAY İLE KAYSERİSPOR LİGDE 39. KEZ KARŞILAŞACAK

Öte yandan Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasında oynayacağı Kayserispor maçıyla birlikte rakibi önünde lig tarihindeki 39. karşılaşmasına çıkacak.

Daha önceki 38 mücadelede rakibine galibiyet sayılarında 24-2 üstünlük kuran sarı kırmızılılar, rakip fileleri 80 kez sarsarken kalesinde gördüğü 27 gole ise engel olamadı. Galatasaray, Kayserispor'un yeni evi Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynadığı son üç maçtan galip ayrılmayı başardı. Galatasaray, rakibini 2011-2012 sezonunda 2-0, 2012-2013 sezonunda 3-1 ve 2013-2014 sezonunda ise 4-2'lik skorlarla mağlup etmişti.

GALATASARAY'DA ALTI OYUNCU SARI KART CEZA SINIRINDA

Bu arada Galatasaray'da Kayserispor karşılaşması öncesinde Yasin Öztekin, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Olcan Adın ve Sabri Sarıoğlu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı kırmızı futbolcular, bu karşılaşmada sarı kart görmeleri durumunda ligin 18. haftasında Medicana Sivasspor ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak maçta cezalı oldukları gerekçesiyle forma giyemeyecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray, Kayseri'ye gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER