Galatasaray'la moral bulan Osmanlıspor, Antalya'ya taşındı


Türkiye Kupası maçlarından dolayı lige verilen arayı daha iyi değerlendirmeyi amaçlayan Osmanlıspor, Antalya Belek'te kampa girdi.

Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Galatasaray'ı 3-2'lik skorla mağlup eden Osmanlıspor, iki günlük iznin ardından bugün çalışmalara başladı. Ankara'da hava sıcaklığının eksilere düşmesini ve bu hafta sonunda da Türkiye Kupası son 16 turu maçlarının oynanacak olması nedeniyle lige verilen arayı fırsat bilen mor sarılı ekip, Antalya'ya taşındı. Belek'te kampa giren Başkent ekibi, 30 Ocak'ta oynayacağı hazırlık maçının ardından Ankara'ya dönerek ligin 20. haftasında sahasında Medicana Sivasspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Antalya'daki ilk antrenmanına çıkan mor sarılılar, saha içerisinde yapılan kısa bir değerlendirme ve motivasyon konuşmasının ardından çalışmalara start verdi. Isınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla antrenmana başlayan oyuncular daha sonra dar alanda gruplar halinde çeşitli pas organizasyonları denedi. Haftanın ilk antrenmanı çift kale maçla son buldu.

1,5 saat süren çalışmalara tedavisi devam eden kaleci Artur ve izinli olan Webo ile Erdal Kılıçaslan katılmadı. Diğer yandan Mehmet Güven ise takımdan ayrı olarak fitness salonunda çalıştı.

Osmanlıspor, yarın sabah 11.00 ve akşam 18.00'de yapacağı antrenmanla kamp çalışmalarını devam ettirecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray'la moral bulan Osmanlıspor, Antalya'ya taşındı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER