Galatasaray, Osmanlıspor maçı hazırlıklarını tamamladı


Galatasaray, Süper Lig'in 19. haftasında Osmanlıspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'ndaki idman öncesinde Teknik Direktör Mustafa Denizli, oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Daha sonra sahaya çıkan sarı kırmızılılar, antrenmana başlamadan önce Mustafa Denizli ve kaptanlar Selçuk İnan ile Wesley Sneijder liderliğinde, Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kanser tedavisi gören Galatasaray taraftarı Metin Soysal ile görüntülü bir konuşma yaptı. Teknik Direktör Mustafa Denizli, tüm takım ve Florya çalışanları adına Metin Soysal'a acil şifalar dilerken; Soysal, kendisi için yapılan jestten dolayı takıma teşekkür etti ve bu vesile ile başarı dileklerini iletmiş oldu.

Galatasaray Futbol Takımı, Osmanlıspor maçının antrenman programı dâhilinde ise ilk olarak ısınma ve koordinasyon hareketleri gerçekleştirdi. Antrenmanın bir sonraki bölümünde gruplara ayrılan takımımız, pas ve top kapma çalışması yaptı. Ana bölümde ise iki takım hâlinde 10'a 10 baskıya dayalı hareketli bir pas çalışması gerçekleştirildi. Toplam 60 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Sakatlığı devam eden Hamit Altıntop ise takımdan ayrı özel bir program dâhilinde çalıştı.

Sarı kırmızılılar, Osmanlıspor maçı için saat 17.00'de özel bir uçuşla Ankara'ya hareket ederek karşılaşma öncesinde kampa girecek. Galatasaray ile Osmanlıspor karşılaşması, yarın saat 19.00'da Osmanlı Stadı'nda gerçekleşecek. CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray, Osmanlıspor maçı hazırlıklarını tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER