Galatasaray PSG karşısında puanı kaçırdı: İşte gruptaki son durum

Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki ikinci maçına çıkan Galatasaray, Brugge beraberliğinden sonra PSG karşısında sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Real Madrid ile Brugge'ün de 2-2 berabere kaldığı haftayı Galatasaray 1 puanla 3. sırada tamamladı.

SHABER3.COM

Galatasaray, PSG karşısında basit hataların kurbanı oldu. Fransız ekibi Icardi’nin golüyle üç puanı aldı. Zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Galatasaray evinde PSG’yi konuk etti. Sarı-Kırmızılı takım tutuk başladığı maçın ikinci yarısında Icardi’nin golüne engel olamadı. PSG 1-0’la İstanbul’dan 3 puanla döndü. Sarı-Kırmızılı takım 1 puanda kalırken PSG 6 puanla liderlik koltuğunu sağlama aldı.

BASİT PAS HATALARI GALATASARAY’I FRENLEDİ

Galatasaray-PSG mücadelesinden önce grupta Real Madrid-Brugge maçı oynandı. Belçika temsilcisinin Madrid’ten 2-2 ile bir puan çıkarması Galatasaray’ın PSG karşısında alacağı sonuç grubunda geleceği açısından önemliydi.

Teknik Direktör Fatih Terim bu tip maçlarda doğru oyunu oynamanın önemine dünkü basın toplantısında değinmişti. Donk’un sahada olması, savunmanın ve hücuma geçişin bu maç için ne kadar önemli olduğunun göstergesiydi. PSG’de Neymar, Mbappe ve Cavani’nin olmaması bir avantajdı. Ancak sistemdeki üçlü gibi duran ve top paylaşımının dengeli olmaması Fransız ekibinin etkili gelmesine neden oldu.

Dİ MARİA İKİ KEZ GOLE YAKLAŞTI

Galatasaray maç başı itibariyle geçişleri yapamayınca PSG, Sarı-Kırmızılı takımı öne çıkarken hataya zorladı. 11. dakikada Sağ kanattan Meunier bomboş bir şekilde yüklendi. İçeri çevirdiği topu Di Maria durdurmadan kaleyi gönderdi. Kaleci Muslera parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.

15’te ise Belhanda’nın hatalı pasının ardından Galatasaray savunmasını yine hazırlıksız yakalandı. PSG’de Icardi, Muslera ile karşı karşıya kaldı. Muslera parmaklarıyla topa dokundu, ardından da Sarabia’nın vuruşu ise yan ağlara takıldı.

GALATASARAY İL KEZ PASLAŞARAK GELDİ

Galatasaray pas trafiğini oluşturunca PSG’nin de baskısı kırıldı. 18. dakika tek paslarla gelen Sarı-Kırmızılı takım, Seri ile fırsatı değerlendiremedi. Ayak içi ile yaptığı vuruş direğe yakın bir şekilde auta çıktı. Galatasaray oyun olarak dengeyi sağladı. Basit top kayıpları olmayınca PSG’nin kolay pozisyona girmesinin de önüne geçildi. İlk yarı 0-0 tamamlandı.

DEFANS YERLEŞEMEDİ, PSG’NİN GOLÜ GELDİ

PSG ikinci yarıya da baskılı başları. Galatasaray’ı hataya zorlayan Fransız ekibi, 51’de Di Maria ile etkili oldu. Muslera ile karşı karşıya kalan Arjantinli’nin vuruşunu Muslera kurtardı. Anca bu pozisyonun hemen ardından gol geldi. 52. dakikada Sarı-Kırmızılı takım hücum dönüşü dağınık kalınca hızlı paslara gelen PSG, Icardi ile skoru 1-0’a getirdi. Galatasaray golden sonra baskı oluşturdu. Falcao’nun kafa vuruşu kaleciyi geçti ancak savunma çıkardı. Babel ile de beraberlik fırsatı kullanılamadı. Son vuruşlar etkisiz kalınca Fransız ekibi oyununu toparladı.

TERİM’İN SON HAMLESİ İŞE YARAMADI

Fatih Terim’in golden sonra Feghouli ve Andone hamleleri bonuç vermedi. Oyunu soğutmayı ve tempoyu düşürmeyi başaran PSG hakemin bitiş düdüğüyle birlikte maçı 1-0 kazandı. Sarı-Kırmızılı takım gruptaki 3. maçını Real Madrid ile İstanbul’da oynayacak. PSG ise Brugge deplasmanına gidecek.

REAL MADRİD YİNE KAZANAMADI

???????

Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın yer aldığı A Grubu’nda Real Madrid ile Club Brugge 2-2 berabere kaldı.

Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın yer aldığı A Grubu’nda 2. hafta karşılaşmasında Real Madrid, evinde Club Brugge ile karşı karşıya geldi. Berbabeu’da oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan mücadele 2-2 sona erdi ve Belçika ekibi sürpriz 1 puanı hanesine yazdırdı.

BRUGGE MAÇA HIZLI BAŞLADI, REAL İKİNCİ YARI CEVAP VERDİ

Club Brugge, fırtına gibi geçen ilk yarıda 9. ve 39. dakikalarda Emmanuel Bonaventure’nin golleriyle 2 farklı üstünlüğü yakaladı. 2. yarıda açıklan Real Madrid, 55. dakikada Sergio Ramos ve 85. dakikada Casemiro’nun golleriyle beraberliği buldu ve kalan dakikalardaki baskı sonuç vermeyince karşılaşma 2-2 sona erdi.

VORMER KIRMIZI KART GÖRDÜ

Club Brugge’ün kaptanı Vormer, 78. ve 84. dakikalarda gördüğü sarı kartların ardından kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Bu sonucun ardından ilk hafta PSG’ye 3-0 yenilen Real Madrid ilk puanını alırken, ilk haftada G.Saray ile 0-0 berabere kalan Club Brugge ise 2 puana yükseldi.

Grubun 3. hafta mücadelesinde Real Madrid, Galatasaray’a konuk olacak. Club Brugge ise evinde PSG’yi konuk edecek.

Bu sonuçlardan sonra ise puan durumu şu şekilde oluştu:

PSG                6   +4
Brugge           2     0
Galatasaray    1    -1
Real Madrid    1   -3
<< Önceki Haber Galatasaray PSG karşısında puanı kaçırdı: İşte... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER