Galatasaray, Trabzonspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı


UEFA Avrupa Ligi maçında Lazio ile 1-1 berabere kalan Galatasaray Trabzonspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı

Sarı Kırmızılılar Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde başladı. Çalışma 70 dakika sürdü.

Dün akşam UEFA Avrupa Ligi'ndeki Lazio karşılaşmasında forma giyen oyuncular, rejenerasyon çalışmasıyla günü tamamlarken diğer futbolcular antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve koordinasyon hareketleri gerçekleştirdi. Daha sonra gruplara ayrılan oyuncular prese dayalı bir pas çalışması yaptı. Antrenmanın devam eden bölümünde ise şut çalışması gerçekleştirdi.

Sarı kırmızılı futbolcular antrenmanın ana bölümünde yarı sahada şuta ve baskıya dayalı çift kale maç yaptı. Toplam 70 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Galatasaray Futbol Takımı, Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat 17.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayarak maç için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray, Trabzonspor maçının hazırlıklarına ara... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER