Galatasaray'a Kevin Grosskreutz müjdesi

Galatasaray, Kevin Grosskreutz için hukuk mücadelesine girişti. FIFA'nın görüşmeyi kabul etmesi, "Alman futbolcu yakında oynar" şeklinde yorumlandı.

Galatasaray'a Kevin Grosskreutz müjdesi

Sarı-kırmızılı kulüp, son güne bıraktığı Kevin Grosskreutz transferini büyük hata yaparak tamamlayamamıştı. Bu olay sonrası hukuk mücadelesine girişen Galatasaray yönetimi, önce Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile görüştü. Başkan Yıldırım Demirören'den tam destek alındıktan sonra rota FIFA'ya kırıldı.   

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray'a taviz vermeyeceği söylenen FIFA'nın, konuyu Disiplin Kurulu'nda görüşeceğini söylemesi umut ışıklarını artırdı. Kurul, bu hafta Grosskreutz dosyasını görüşecek. Ardından Tahkim Kurulu'nda konunun karara bağlanması bekleniyor. Sarı-kırmızılılar, FIFA'nın savunma için randevu vermesini olumlu bir gelişme olarak yorumladı.

GÖZYAŞI DÖKMÜŞTÜ

Cimbom, Tahkim Kurulu'nun kararı bozmasını ve Kevin Grosskreutz'un 'geçici lisans' ile oynamasına izin vermesini bekliyor. Bu işlemlerin en fazla 1 ay sürmesi ön görülüyor. Her şeyin Galatasaray'ın arzuladığı gibi gitmesi halinde Grosskreutz'un, 7'inci haftada oynanacak Medipol Başakşehir karşılaşmasına yetişeceği öğrenildi.
Sarı-kırmızılı taraftarlar da forma giyemediği için gözyaşı döktüğü fotoğrafı İnstagram'da paylaşan Alman yıldızlarını sabırsızlıkla bekliyor.
<< Önceki Haber Galatasaray'a Kevin Grosskreutz müjdesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER