Galatasaray'dan Sneijder'e rest!

Sarı kırmızılılar, yılda yaklaşık 4.5 milyon Euro kazanan Wesley Sneijder’in menajerine artık bu parayı ödeyemeyeceklerini bildirdi. Yönetimden cevap için süre isteyen menajer Albers’ten gelecek yanıta göre Sneijder ile ipler kopabilir.

Galatasaray'dan Sneijder'e rest!

‘Bu paraları ödeyemeyiz Wesley’... Galatasaray’da dün gerçekleşen Sneijder zirvesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. 

Sarı kırmızılı kulübün mali gerçeklerini göz önüne alan, UEFA’dan gelen ‘bütçe kısıtlaması’ yaptırımı nedeniyle kemer sıkan Galatasaray, Wesley Sneijder’dan yıllık ücretinde indirim yapmasını istedi. Sneijder’ın menajeri Guido Albers ile Florya’da bir araya gelinirken, görüşmeye Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif yöneticileri de katıldı.


2018’E KADAR UZATMIŞTI

İzinsiz verdiği röportaj nedeniyle para cezası verilen ve “Kendine çeki düzen ver” uyarısı yapılan Sneijder’dan ücretinde indirime gitmesi talep edildi. Ekim 2015’de Galatasaray Kulübü ile olan sözleşmesini 2018’e kadar uzatan Wesley Sneijder önemli bir rakama imza atmıştı.
Bu sezon devreye girecek kontrata göre Sneijder 3.2 milyon Euro yıllık garanti para, imza parası ve 20 bin Euro da maç başı ücreti karşılığında uzattığı kontratı ile Galatasaray’dan ortalama 30 maçta oynarsa 4.5 milyon Euro kazanacktı.


DEVAM ETMEK İSTERİZ AMA...

UEFA’nın verdiği 1 yıl men cezası ile Şampiyonlar Ligi gelirlerinden olup bir de üzerine bütçe kısıtı konulan Galatasaray Kulübü de dünkü zirvede Guido Albers’e “Galatasaray’ın bugün bulunduğu durum ve şartlar altında Sneijder’ın kontratı çok ağır. Bu paraları ödeyemeyiz. Sneijder ile devam etmek istiyoruz ama yıllık ücretinde indirim yapmalı” dendi.

Guise Albers ise bu kararlar sonrasında oyuncusu ile konuştuktan sonra bir tavır belirleyecek. Sneijder eğer Galatasaray yönetimin yapmasını istediği indirime yanaşmazsa ipler Hollandalı yıldız ile kopabilir.


<< Önceki Haber Galatasaray'dan Sneijder'e rest! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER