Galibiyette ‘yaşam koçu’ etkisi

Hami Mandıralı’nın takımın başında çıktığı 4'üncü maçta ilk kez galip gelmesinin ardında yaşam koçu Ömer Çam’ın da etkili olduğu bildirildi.

Galibiyette ‘yaşam koçu’ etkisi

Trabzonspor’da Hami Mandıralı’nın takımın başında çıktığı 4'üncü maçta ilk kez galip gelmesinin ardında yoğun bir motivasyon çalışmasının olduğu, teknik kadronun yanı sıra yaşam koçu Ömer Çam’ın da etkili olduğu bildirildi.

İLK GALİBİYET SEVİNCİ

Göreve başladıktan sonra Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantepspor’a 2-0, Akhisar Belediyespor’a 1-0 yenilen, ligde de Akhisar Belediyespor karşısında 2-1’lik mağlubiyet alan Hami Mandıralı, Kayserispor maçında ilk defa galibiyetle tanışmanın sevincini yaşadı.

KONUŞMALAR YAPTI

Taktik çalışmalar kadar camiadan yoğun eleştiriler alan futbolcuların psikolojilerini düzeltmek için de mesai harcayan Hami Mandıralı, göreve geldikten sonra tüm futbolcularıyla tek tek veya grup konuşmaları yaparak takımın motivasyonunu yükseltmeye çalıştı. Bordo-mavililer, Kayserispor maçı öncesi de yaşam koçu Ömer Çam’dan profesyonel destek aldı.

"YAŞAM KOŞU ÇAM'IN BÜYÜK KATKISI OLDU"

Antrenmandan arta kalan zamanlarda oyuncularla düzenlenen toplantılarda motivasyon konuşmaları yapan yaşam koçu Çam’ın takıma büyük katkısı olduğunu belirten Hami Mandıralı, şöyle dedi:

"Özellikle geçen hafta çalışma ve performans olarak oyuncularımızla müthiş bir diyalog kurduk. Farklı şeylerle olayın ciddiyetini anlatmaya çalıştık. Dışarıdan Ömer Çam hocamızdan destek aldık. Toplantılar ve diyaloglar iyi geçti. Bu toplantılarda herkes çok mutlu oldu. Oyuncular da mutlu oldu ve içlerindeki enerjiyi sahaya yansıttılar."

Bordo mavili takımda Galatasaray maçı öncesi de bu tür motivasyon çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

FUTBOLCULAR: "SİLKELENDİK"

Futbolcular da bir gün süreyle Trabzon'da kalan, tek tek ve grup olarak kendileriyle ilgilenen Ömer Çam'ın desteğinden çok memnun olduklarını söyledi. Ömer Çam'ın görüşmelerinde, "İçinizde var olan potansiyeli ortaya çıkarın" vurgusu yaparak kendilerini motive ettiğini belirten oyuncular, "Çok memnun kaldık. Adeta silkelendik" ifadesi kullandı.

"GALATASARAY MAÇINI KAZANMAYA GİDECEĞİZ"

Hami Mandıralı, maçtan sonra Kayserispor galibiyetiyle moral bulduklarını belirtirken şunları söyledi:;

"Çok çalışmaya devam edeceğiz. Artık ileriye daha umutla bakıyoruz. Bir moral bulduk ve bu seri inşallah devam eder. Galatasaray maçını da kazanmaya gideceğiz. Bizim işimiz sadece kazanmayı düşünmek, başka bir şey düşünmüyoruz. Bu tür maçlar taraftarımızın biraz olsun kendisini mutlu hissetmesi açısından çok önemli."

YEREL BASIN: "OH BE DÜNYA VARMIŞ"

Yerel gazeteler, uzun bir aradan sonra gelen galibiyette kaleci Onur’un payının büyük olduğunu vurguladı. Taka Gazetesi, "Geç de olsa fırtına çıktı. Camia kenetlendi, futbolcular Avni Aker’de saldırdı", İlkhaber, "Ohh bee! Galibiyet varmış", Son Nokta Gazetesi, "Onur varsa sorun yok", Günebakış, "Hayata dönüş", Kuzey Ekspres, "Oh be! Dünya varmış", Karadeniz, "Onur’lu zafer güzeldir” başlıklarıyla maçı okuyucularına duyurdu.

<< Önceki Haber Galibiyette ‘yaşam koçu’ etkisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER