Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un ismi değiştirildi

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyespor’da olağanüstü genel kurul yapıldı. Yönetim kurulunda da değişikliğe gidilen genel kurulda; mavi beyazlı ekip, kulübün adını Büyükşehir Gaziantepspor olarak değiştirme kararı aldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un ismi değiştirildi

PTT 1'inci Ligi’nde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, olağanüstü genel kurula gitti. GASKİ Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda takımın ismi; ‘Büyükşehir Gaziantepspor’ olarak değiştirildi. Tek liste ile gidilen olğanüstü genel kurulda mevcut başkan Osman Toprak yeniden göreve getirildi. Ayrıca tüzük değişikliğine gidilen genel kurulda, 25 kişilik olan yönetim kurulu üye sayısının 30 kişiye çıkarılması kararlaştırıldı. Kurulda, kulübün isminin de Büyükşehir Gaziantepspor olarak değiştirilmesi önerisi, oy çokluğuyla kabul edildi. 

Oylamaların ardından olağanüstü genel kurulda konuşan başkan Osman Toprak, yeni yönetimin şehre ve takıma hayırlı olmasını diledi. Başarılı olabilmek için tüm gayretlerini sarf ettiklerini bildiren Toprak, bundan sonraki süreçte başarıyı yakalamak istediklerini sözlerine ekledi.

Büyükşehir Gaziantepspor Ahmet Kesim’i renklerine bağladı

Büyükşehir Gaziantepspor, Ahmet Kesim ile 1 yıllık sözleşme imzalayarak genç futbolcuyu renklerine bağladı.
Daha önce Alanyaspor'da forma giyen Ahmet Kesim, GASKİ Spor Tesislerinde düzenlenen törenle kendisini mavi beyazlı ekibe bağlayan imzayı attı. İmza töreninde konuşan Büyükşehir Gaziantepspor Başkanı Osman Toprak, Ahmet Kesim'i uzun süredir izlediklerini kaydetti. Başarılı oyuncuyu kadrolarına kattıkları için duyduğu memnuniyeti ifade eden Toprak, Ahmet'in futbol bilgisi ve yeteneğiyle kulübe önemli katkılar sağlayacağını söyledi. Toprak, Ahmet Kesim'in yeni sezonda Büyükşehir Gaziantepspor için mücadele vereceğini sözlerine ekledi.
Alanyaspor ile şampiyonluk yaşayan başarılı defans oyuncusu Ahmet Kesim ise Gaziantep ekibine geldiği için mutlu olduğunu belirtti. Başka kulüplerden de teklif aldığını kaydeden Kesim, Gaziantep ekibinden gelen teklif karşısında hiç düşünmeden karar verdiğini söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından Toprak ve Kesim hazırlanan sözleşmeyi imzalayarak fotoğraf çektirdi.

<< Önceki Haber Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un ismi değiştirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER