Gaziantepspor'da moraller yerinde, Fenerbahçe'yi sabırsızlıkla bekliyor


Gaziantepspor takım kaptanı Elyasa Süme, haftasonu kendi sahalarında oynayacakları zorlu Fenerbahçe maçında en üst seviyede performans göstermeleri gerektiğini söyleyerek, "Sabırsızlıkla maçı bekliyoruz." dedi.

Gaziantepspor, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 14'ncü haftasında sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Hazırlıklarını yoğun tempoyla sürdüren kırmızı siyahlı ekip, Türkiye Kupası 3. tur eleme maçında dün akşam Gölcükspor'u iki gere geriye düşmesine rağmen 3-2 mağlup ederek büyük karşılaşma öncesi moral depoladı.

Antrenmanların devam ettiğini ve geçen hafta da Gençlerbirliği karşısında çok önemli bir puan aldıklarını söyleyen kaptan Elyasa, "Çok olağanüstü bir mücadele verdik. O moral ve motivasyonla şuan Fenerbahçe'ye karşı da 3 puan hesabı peşindeyiz." diyerek, şunları söyledi:

"Evimizde oynayacağız. Evsahibi olarak bunun avantajını kullanmak istiyoruz. Tabii ki Fenerbehçe büyük takım, formda bir takım, çok kaliteli futbolculara sahip bir takım. O yüzden dediğim gibi geçen hafta oynadığımız Gençlerbirliği maçındaki gösterdiğimiz mücadeleyi aynı şekilde Fenerbahçe'ye de gösterirsek puanlar alacağımızı düşünüyorum. Yeterki en üst seviyede oynayalım. Zaten bunu Fenerbahçe gibi büyük bir takıma karşı yapmak zorundayız. Şuan herşey yolunda. Sabırsızlıkla maçı bekliyoruz."

Taraftarla ilgili mesaj vermeye de gerek duymadığını kaydeden Elyasa, "Büyük maçlar olduğu zaman statlar genelde daha çok dolmaya başlıyor. Artık Gaziantepliler mi, Fenerbahçeliler mi? Onu bilmiyorum. O yüzden bu haftayla ilgili bir mesajım olmayacak. Haftaya bir mesaj veririz artık tekrardan." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, 6 Aralık Pazar günü saat 19.00'da Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın hakemleri de belli oldu. Maçı Serkan Tokat, Erdinç Sezertam, Engin Erdem hakem üçlüsü yönetecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Gaziantepspor'da moraller yerinde, Fenerbahçe'yi sabırsızlıkla... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER