Gençlerbirliği: 0 - Akhisar Belediyespor: 1 (İlk yarı)


Stat: Ankara 19 Mayıs
Hakemler: Halil Umut Meler, Ali Saygın Ögel, Ahmet Şimşek
Gençlerbirliği: Per Johannes Hopf, Uğur Çiftçi, Ante Kulusic, Djalma Braune Manuel Abel Campos, Olafur Ingi Skulason, Aydın Karabulut, Selçuk Şahin, Ahmet Oğuz, Aliaksandr Hleb, Sorin Bogdan Stancu, Ahmet Yılmaz Çalık
Akhisar Belediyespor: Milan Lukac, Douglas Ferreira, Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş, Tolga Ünlü, Custodio Miguel Dias De Castro, Joel Landry Tsafack Nguemo, Merter Yüce, Hugo Rodallega Martinez, Leocisio Julio Sami, Onur Ayık.
Gol: Dk. 23 Onur Ayık (Akhisar Belediyespor)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 23. hafta mücadelesinde Ankara'da oynanan Gençlerbirliği-Akhisar Belediyespor karşılaşmasının ilk yarısını konuk ekip Onur Ayık'ın golüyle 1-0 önde tamamladı.

23. dakikada konuk ekip Onur Ayık ile öne geçti. Bu dakikada sol kanattan Kadir'in ortasına iyi yükselen Onur penaltı noktasından yaptığı kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi: 0-1.

25. dakikada gelişen Gençlerbirliği atağında Aydın Karabulut, kendi yarı sahasından aldığı topla ceza sahasına kadar geldi içeriye girer girmez topa sert ve düzgün vurdu, ancak meşin yuvarlak üst direkten döndü. Topu defans kornere çeldi.

34. dakikada Uğur'un kullandığı serbest vuruşu Douglao karşıladı, dönen topa ceza sahası dışından Ahmet Oğuz sert vurdu bu kez savunmaya çarpan top kornere çıktı.

36. dakikada Selçuk Şahin'in ceza sahasına gönderdiği uzun pasta topu Stancu kontrol etti. Romen futbolcunun zor pozisyonda yaptığı vuruşta meşin yuvarlak defanstan döndü.

40. dakikada ceza sahasına yüksek gelen topu Rodallega kafa ile geriye indirdi, Douglao'nun sert vuruşunda top direğin bir karış üstünden auta gitti.

41. dakikada Selçuk Şahin'den topu çalan N'Guemo ceza sahasına girer girmez vurdu kaleci Hopf bu topu başarılı bir şekilde engelledi, ardından Rodallega şutunu çekti Hopf bir kez daha topu kurtardı, Rodallega topu bir kez daha önünde buldu bu kez vuruşunda top auta gitti.

Tempolu geçen maçın ilk yarısını da konuk Akhisar Belediyespor 1-0 önde tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Gençlerbirliği: 0 - Akhisar Belediyespor: 1 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER