Gençlik Merkezi'nin ücretsiz eğitimleri devam ediyor


Adana Büyükşehir'e bağlı SODES Gençlik Merkezi, ücretsiz eğitimleri hakkında bir tanıtım etkinliği düzenleyerek, Adanalıları bilgilendirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığına bağlı SODES Gençlik Merkezi, bir yandan Adanalılara eğitim vermeye devam ederken, diğer yandan da kursiyer sayısını artırmaya yönelik çeşitli çalışmalar yapıyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün, 'Geleceğimiz Emin Ellerde' sloganıyla faaliyet gösteren Gençlik Merkezi, Adana Büyükşehir Belediyesi Tarihi Binası önünde bir tanıtım etkinliği düzenledi. Keman dinletisi eşliğinde yapılan ve Adanalılar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan etkinlikte, vatandaşlar fotoğrafçılık, keman, satranç, resim, ebru sanatı, grafik- tasarım, minyatür resim, bilgisayar kullanımı, web tasarımı, İngilizce ve Almanca eğitimleri hakkında bilgilendirildi, kayıt oluşturuldu.

Uzman eğitimci kadrosu ile yediden yetmişe, her yaş grubuna ücretsiz olarak verilen eğitimler hakkında bilgi almak ve başvuru yapmak isteyen Adanalılar, Mimar Sinan Amfi Tiyatrosu yanında bulunan SODES Gençlik Merkezi'ne ya da 459 61 05 numaralı telefonla ulaşabilirler. CİHAN
<< Önceki Haber Gençlik Merkezi'nin ücretsiz eğitimleri devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER