Gökhan Töre kararını verdi

Adı özellikle Juventus ve İnter ile anılan Gökhan Töre, yöneticilerle görüştü.

Gökhan Töre kararını verdi

Adı özellikle Juventus ve İnter ile anılan Gökhan Töre, yöneticilerle görüştü. “Vodafone Arena’ya ve Şampiyonlar Ligi’ne Beşiktaş formasıyla doymadan bir yere gitmem. 2 yıl daha burada oynamak istiyorum” dedi.

Be­şik­ta­ş’­ın ba­şa­rı­sın­da­ki en bü­yük pay sa­hi­bi fut­bol­cu­lar­dan bi­ri olan Gök­han Tö­re, per­for­man­sıy­la se­zon or­ta­sın­da trans­fe­rin de göz­de­si haline gel­di.

İn­ter ve Ju­ven­tus ile son dö­nem­de adı sık­ça anı­lın­ca, yö­ne­tim bir açık­la­ma yap­mak ve uzun yıl­lar ta­kım­da ka­la­ca­ğı­nı be­lirt­mek du­ru­mun­da kal­dı. Bu açık­la­ma­nın ar­ka­sın­da ise, Tö­re­’nin yö­ne­ti­me ver­di­ği me­saj ya­tı­yor.

Yö­ne­tim mem­nun

Yö­ne­ti­ci­ler­le gö­rüş­tü ve şun­la­rı söy­le­di: “En az 2 yıl da­ha Be­şik­ta­ş’­ta oy­na­mak is­ti­yo­rum. Şam­pi­yon olup Devler Li­gi­’n­de boy gös­ter­me­den ve Vo­da­fo­ne Are­na­’ya çık­ma­dan bir ye­re git­mem.” Bu ifadaler yönetimi sevindirdi.  

Sö­zü­nü tu­tu­yor

Ge­çen se­zon ba­zı so­run­lar ya­şa­yan, Ah­met Nur Çe­bi­’nin ke­fil ol­ma­sı ile Ka­za­n’­dan bon­ser­vi­si alı­nan 23 ya­şın­da­ki isim, Çebi’ye futbola odaklanacağının sözünü ver­miş­ti. Sö­zü­nü de tut­tu. De­ğe­ri­nin 15 mil­yon eu­ro­nun al­tın­da ol­ma­dı­ğı belirtiliyor. İtal­yanlar’ın bu fiyatı veremeyeceği, oyuncunun aklını çelmeye çalıştığı da gelen bilgilerden.

 BUGÜN GAZETESİ

<< Önceki Haber Gökhan Töre kararını verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER