Göksel Gümüşdağ: Hakemlere güveniyorum ama hata var


Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, hakemlere güvendiğini ancak ortada hataların olduğunu söyledi. Ayrıca Gümüşdağ, "Herkesin hakemlere destek olması gerekiyor." dedi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 7. haftasında Medipol Başakşehir, kendi evinde Galatasaray'a 2-0 yenildi. Karşılaşmanın ardından Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, açıklamalarda bulundu.

Podolski'nin eline çarptıktan sonra atılan golle ilgili değerlendirmelerde bulunan Gümüşdağ, "Bugün maçta özellikle kararlarla ilgili hocanın ve oyuncuların rahatsızlıkları olduğunu biliyorum. Genç ve yeni bir hakem. Dolayısıyla hepimizin destek olması gerektiğine inanıyorum. Kararlarıyla canı yanan bir kulübün başkanı olarak bunu söylüyorum. Son birkaç haftadır özellikle hakemlerde bir düşüş yaşıyoruz. Fakat şu da bir gerçek ki elimizdeki MHK ve hakemlere güvenmek zorundayız. Bunun art niyetli bir karar olduğunu düşünmüyorum. Hamza hocayı tebrik ediyorum. Topun Podolski'nin eline değdiğini söylemiş. Teşekkür ediyorum kendisine. Hakemler bizim hakemlerimiz. Dün akşam Trabzonspor maçında da gerçekten Trabzonspor ile ilgili yanlış kararlar verildi. Tabi Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Gençlerbirliği, Medipol Başakşehir bunlar çok önemli değil." ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olan Göksel Gümüşdağ, TFF ile önümüzdeki günlerde toplanarak hakem kalitesinin nasıl üst seviyeye çıkarabileceklerini görüşeceklerini kaydetti. Gümüşdağ, "Biz hakemlere destek olmak zorundayız. Genç hakemlerin hepsine destek olmak zorunda olduğumuza inanıyorum. 75 milyonluk ülkede yurt dışından hakem ithal edecek halimiz yok. Bu bize yakışmaz. Dolayısıyla hakemlerin eğitimiyle, hakemlerin baskı altında vereceği kararlarla ilgili alacağı eğitimlerin ben çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bir düşüş var. Beni arayan kulüp başkanları var. aramızda konuşuyoruz. Hepimizin yapıcı olması gerektiğine inanıyorum. Destek sağlamamız lazım. Hakemlerin art niyetli olduğuna inanmıyorum, hakemlere güveniyorum ama hata var." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Göksel Gümüşdağ: Hakemlere güveniyorum ama hata var Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER