Göreme'de esnafa yönelik İngilizce kursu açıldı


Nevşehir'in en önemli turizm merkezlerinden Göreme'de belediye tarafından belde halkına ve esnafa yönelik İngilizce kursu düzenlendi.

Göreme Belediyesi tarafından düzenlenen kurs, turistik tesislerin yoğun olduğu Göreme'de çalışanlara ve vatandaşlara katkı sağlamak amacıyla hafta içi günlerde gerçekleştirilecek ve bir ay boyunca yaklaşık 60 saat sürecek. İngilizce kursuna Göreme'de görev yapan din görevlileri de katılıyor.

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil yaptığı açıklamada, beldede İngilizce'nin ana dil gibi kullanıldığını ve konuşulmayan yer kalmadığının altını çizerek, bu yönde gelen istekler doğrultusunda kursu düzenlediklerini söyledi. Cingil, "Sektörde çalışan, öğrenmek isteyen herkese yönelik başlattığımız bu çalışmaya olan ilgi bizleri sevindirdi. Kursun düzenleneceğini duyurduğumuz ilk günlerden beri, yoğun talep oldu. Bu talepler doğrultusunda şu an ikinci kursu da açtık. Biri temel seviye, diğeri ise pratik konuşma üzerine açıldı. Bu güzel ve şirin beldemizde yaşayan herkesin daha iyi şartlarda yaşam sürmesi için biz de yerel yöneticiler olarak üzerimize düşeni yapıyoruz." dedi.

CİHAN
<< Önceki Haber Göreme'de esnafa yönelik İngilizce kursu açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER