Grup Başkanımız Hidayet Karaca'ya anlamlı ödül!

İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Samanyolu Grup Başkanı Hidayet Karaca ve emekli Emniyet Müdürü Ali Fuat Yılmazer'in ailelerine “Fedakarlık Ödülü” verildi.

Grup Başkanımız Hidayet Karaca'ya anlamlı ödül!

Cihan Sendikalar Konfederasyonu (CİHAN-SEN) tarafından verilen “Fedakarlık Ödülleri” sahiplerine takdim edildi.

Fırat Kültür Merkezi’nde “Fedakarlık Buluşması” adı altında düzenlenen törende, İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, emekli Emniyet Müdürü Ali Fuat Yılmazer ve Samanyolu Grup Başkanı Hidayet Karaca'nın ailelerine "Fedakarlık Ödülü" verildi.

Şükür'ün ödülünü oğlu Ömer Hakan aldı. Ödül sonrası konuşan Hakan Şükür şunları söyledi: "Ülke olarak gittikçe dibe vurduğumuz ve özgürlüklerin, demokrasinin ortadan kalktığı bir dönemde bağımsız insanlara ihtiyaç var. Sivil vesayetin altında zorlu günler yaşıyoruz. Bağımsız olması gereken kurumlar devletin kurumlarına borçlanmış. Bir muhtaciyet yaşıyorlar. Gelecek adına ümit varım. Ülkemiz geçmişte çok sıkıntılar yaşadı ama bunları da atlatacağız. Bu ülke, bu millet sahipsiz değil. Bu insanımız bunları hak etmiyor. Siyasal İslâmın bu şekilde temsil edilmesi iyi olmuyor.”

İstanbul 1. Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Fuat Yılmazer’in eşi Mualla ve kızı Fatma Yılmazer’e de ödülünü CİHAN-SEN Genel Başkanı Naci Haliloğlu verdi. Karaca ailesinin ödülünü oğul Sıtkı Karaca aldı.

‘YIKAMAYACAKLAR’

Duygusal anların yaşandığı törende Mualla Yılmazer şöyle konuştu: “Evlendiğimizde eşim komiser yardımcısıydı. 25 canlı bombayı hayattayken yakaladı. Onunla evlenince, sırtında yumurta küfesi taşıyan biriyle evlendiğimi anladım. Eve gelmesi sabaha karşıydı, o bile yetiyordu. Bunun karşılığı 22 Temmuz yaşandı. O gece, 20 polisle evimiz basıldı. Misafir ağırlar gibi kapıyı açtık. 12 saat evde çalıştılar. Ama bunlarla bu insanları yıkamayacaklar.”

Başkan Haliloğlu da konuşmasında "Zalime zalim hırsıza hırsız demedikten sonra varlığımızın bir anlamı yok. Hukuk devletinin yerlerde süründüğü bir zaman diliminden geçiyoruz" dedi.

Bugün
<< Önceki Haber Grup Başkanımız Hidayet Karaca'ya anlamlı ödül! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER