'Gülen' haberini Sabah niye yapmış

“Bir gün Hizmet Hareketine karşı ‘CIA ile birlikte çalışılacak’ denilip, ertesi gün ‘Hareket CIA Ajanı’ diye haber yapılmasının amacı toplumu bilgilendirmek değil gerçek dışı bilgilerle yönlendirmek" Fethullah Gülen Hocaefendi’nin avukatı Nurullah Albayrak cevapladı.

Sabah fena çuvalladı

Yandaş medya yalan ve iftirada sınır tanımıyor. Öyle ki iktidara yakın gazeteler artık kendi haberlerini manşetten yalanlamaya başladı. Sabah Gazetesi dün manşetten, Fethullah Gülen Hocaefendi’nin gönüllü olarak CIA ajanı olduğunu yazdı. Ancak aynı Sabah, 7 Eylül 2014’te ‘Gülen için geri sayım başladı’ manşeti atmış ve Hocaefendi’nin CIA’yle yapılacak ortak bir çalışmayla iadesinin sağlanacağını yazmıştı.

Her yolu mübah görüyorlar
Sabah Gazetesi’nin dünkü manşetine, Fethullah Gülen Hocaefendi’nin avukatı Nurullah Albayrak cevap verdi. Gazetenin sözde istihbarat birimlerine dayandırarak yazdıklarının tamamen asılsız olduğunu vurgulayan Albayrak, “Bir gün Hizmet Hareketine karşı ‘CIA ile birlikte çalışılacak’ denilip, ertesi gün ‘Hareket CIA Ajanı’ diye haber yapılmasının amacı toplumu bilgilendirmek değil gerçek dışı bilgilerle yönlendirmektir.” ifadelerini kullandı.

Canikli: İspatı mümkün değil
Sabah’ın manşeti dünkü Bakanlar Kurulu toplantısının ardından Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’ye soruldu. Canikli, “Bu tip konuların, suçların ispatı kolay şeyler değil, bu tür iddialar hep gündeme gelir. Hatta ispat etmekte hiçbir zaman mümkün değil.” diye konuştu.

<< Önceki Haber 'Gülen' haberini Sabah niye yapmış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER