50 dolara ekmek almaya çalışınca yakayı ele verdi

Niğde’de ikisi güvenlik görevlisi üç kişiyi öldüren 3 teröristten biri kaçmıştı. Ulukışla yakınlarında bir köye sığınan saldırgan, sabah bakkaldan ekmek almak isterken yakayı ele verdi.

50 dolara ekmek almaya çalışınca yakayı ele verdi

Niğde’nin Ulukışla ilçesi Adana Otobanı Gedelli mevkisinde önceki gün meydana gelen terörist saldırıda, Jandarma’nın uygulama noktasında durdurduğu bir taksiden inen teröristlerin açtığı ateş sonucu Astsubay Adil Kozanoğlu, kamyon şoförü Turan Yaşar ve trafik polisi Adem Çoban şehit olmuştu. İlk operasyonlarda Arnavut kökenli 18 yaşında E.S. ve aynı yaştaki E.A. yakalanmış, diğer terörist ise ormanlık alana kaçarak izini kaybettirmişti.

TERÖRİSTİ KÖYLÜLER YAKALATTI

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre kaçan teröristi yakalamak için gece görüş kabiliyetli helikopterlerle özel harekat timleri bölgeye sevk edildi. Sabaha kadar yapılan aramalarda bir sonuç alınmazken sabah saatlerinde jandarmaya bir ihbar geldi. Köy bakkalından ekmek almak isteyen bir kişinin 50 dolar vermesinden şüphelenen köylüler jandarmaya haber verdi. Şüpheli kişinin bakkaldan camiye gittiği ve orada köylüler tarafından yakalandığı ortaya çıkarken, jandarmanın olay yerine gelmesiyle birlikte yakalanan kişinin kaçan Kosovalı üçüncü terörist Ç.R. olduğu anlaşıldı. Teröristin üzerinde silah olmadığı öğrenildi.

Taksiyle İstanbul için 2500 TL’ye anlaşmışlar

3 teröristin içinde olduğu Hatay plakalı taksinin şoförü K.Ö.’nün arkadaşlarından Oktay Sürgün, “2 bin 500 liraya anlaştığı müşterilerini alıp, yola çıkmış. Son dönemlerde çok sayıda Suriyeli müşterimiz oluyor. O yüzden şüphelenmemiştir” dedi...
<< Önceki Haber 50 dolara ekmek almaya çalışınca yakayı ele verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER