AK Parti'nin seçim planı belli oldu

AK Parti MKYK toplantısında yerel seçimlerle ilgili bir takım kararlar alındı. Kararları Twitter'dan Hüseyin Çelik paylaştı.

AK Parti'nin seçim planı belli oldu

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sona erdi. AK Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki toplantı 15.30'da başladı ve yaklaşık 3,5 saat sürdü.

Toplantı sonrası Twitter'dan mesaj paylaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, aday adaylığı için tarihi 21 Ekim olarak bildirip, başvuru ücretlerinde de indirim haberi verdi. Çelik ayrıca adayların temayül yoklamalarında sonra Genel Merkez tarafından belirleneceğini bildirdi.

İşte Çelik'in açıklamaları:

"MKYK toplantısında, Mahalli seçimler için Ak Parti aday adaylığı müracaatlarının başlangıcı olarak 21 Ekim 2013 tarihi belirlendi. Mahalli seçimler için başvuracak olan hanım adaylardan Ak Parti, % 50, engelli vatandaşlardan % 75 daha az başvuru ücreti alacak. MKYK'da alınan kararlara göre Ak Parti, tüm seçim çevrelerinde seçime Katılacak. Ak Parti'nin Belediye Başkan adayları, teşkilatlarımız nezdinde yapılacak temayül yoklamalarından sonra Genel Merkezce belirlenecektir."


<< Önceki Haber AK Parti'nin seçim planı belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER