AKP yandaşı gazete, eleştirene hakaret yağdırıyor

Havuz medyası AKP iktidarına yönelik her eleştiriye hakaretle cevap vermeye devam ediyor. Son olarak Mahmut Ustaosmanoğlu'nun çevresindeki talebeleri de 'paralel yapı' ilan edildi.

AKP yandaşı gazete, eleştirene hakaret yağdırıyor

Yandaş Yeni şafak gazetesi, Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi ve çevresindeki talebelerinin ehli sünnet çizgisinde bulunmalarından rahatsızlığını bu defa da, ''Paralel yapı'nın son ''marifet'i haberi ile gösterdi. Mahmut Ustaosmanoğlu'nun bacanağı olan ve hizmetinde bulunan Muhammed Keskin'in Marifet Dergisi'nde çıkan Diyanet ve hükümete yönelik eleştirilerini kaleme aldığı yazıya AKP medyasından cevap geldi. Keskin'i ve Marifet dergisini 'İsmailağa cemaati dışında bir oluşum' olarak tabir eden gazete ''Marifet dergisi son sayısında yine hükümeti hedef aldı'' diye yazdı.



AKP'li yeni şafak gazetesi İsmailağa cemaatini de paralel ilan etti.

İsmailağa Cemaati'nin hükümete yönelik eleştirilerinden rahatsız olan gazete ''paralel yapı'nın son ''marifet'i başlığını attı. ''Marifet dergisi son sayısında hükümeti hedef aldı'' dedi. Yeni şafak, Marifet dergisinin son sayısında çıkan ve, ''Milli eğitim Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ehl-i sünnet inancını ortadan kaldırdığını'' savunan makaleden  rahatsız olduklarını açıkça yazdı.

Kışkırtıcı yayınlar yaptıklarını öne sürdükleri Marifet Dergisi'ne savaş açan Yeni Şafak gazetesi, cemaatin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu başta olmak üzere Ahmet Mahmut Ünlü (Cübbeli Ahmet Hoca) ve Muhammed Keskin gibi cemaat büyüklerini açıkça hedef göstermekten çekinmemişti. Mahmut Ustaosmanoğlu'nun geçtiğimiz yıl kendisinin Çeçenistan ziyaretini engellemeye dönük bir haber yapan gazeteye cevabı, "Albayrak'ın adamları, bunlar yalancıdır, yalancı" ve, fitnelerden sakınalım'' olmuştu.

Ustaosmanoğlu: Yalancı bunlar:


CÜBBELİ'DEN SERT SÖZLER
Ustaosmanoğlu'nun yakın talebelerinden Ahmet Mahmut Ünlü de bazı AKP'lilerin İslami hakikatlere tamamen ters sözlerine dikkat çekmişti. Ünlü'nün, Kur'an-ı Kerim ayetleri ile dalga geçen makaracı şahsiyete tepkisi çok sert olmuştu:


Cübbeli Ahmet Hoca'nın Peygamber Efendimiz'in (as), 'gurura kapıldığını uyduran AKP'li İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya tepkisi ise benzerdi:


SAMANYOLUHABER.COM

<< Önceki Haber AKP yandaşı gazete, eleştirene hakaret yağdırıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER