Akit Gazetesi bu habere çok üzülecek!

Dershanelerin kapatılmasına destek veren ve son dönemde yaptığı yayınlara tepki çeken Akit Gazetesi'ne bir tepki de okuyucusundan geldi.

Akit Gazetesi bu habere çok üzülecek!

  • Akit okurlarının da yüzde 70’i 'kapatılmasın’ dedi
Dershanelerin, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan taslakla kapatılmak istenmesinin ortaya çıkmasının ardından kamuoyunda başlayan tartışmalar devam ediyor. Son olarak Yeni Akit Gazetesi, dershanelerin dönüştürülmesi hakkında bir anket çalışması yaptırdı. Gazetenin kendi internet sitesinde yaptığı ve hala devam eden dershane anketinde sorulan ‘dershanelerin dönüştürülme kararını olumlu buluyor musunuz?’ sorusuna oy verenlerin yüzde 70’i hayır cevabını verdi. Toplam 22 bin 617 kişinin oy kullandığı ankette 15 bin 621 kişi ‘dershanelerin dönüştürülmesine karşıyım’ dedi. Dönüşümü olumlu bulanların oyu ise 6 bin 685’te kalırken 302 kişi kararsız olduğunu beyan etti.



Daha öncede MetroPOLL araştırma şirketinin dershanelerin kapatılması ile ilgili yaptırdığı ankette halkın büyük çoğunluğunun, kanun zoruyla kapatmaya karşı olduğunu ortaya koymuştu. Ankete katılanların yüzde 70,3’ü dershaneleri kapatmanın eğitim sisteminin problemlerini çözmeyeceğini belirtirken sorunların çözülmeyeceğini düşünen AK Parti seçmenlerinin oranı yüzde 60,3’te kalmıştı
<< Önceki Haber Akit Gazetesi bu habere çok üzülecek! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER