Alkol krizine giren yolcu uçağa acil iniş yaptırdı

58 yaşındaki yolcunun alkol krizine girmesi üzerine uçak Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Alkol krizine giren yolcu uçağa acil iniş yaptırdı

Dubai-Glasgow seferini yapan Emirates Havayolları'na ait uçak, 58 yaşındaki yolcunun alkol krizine girmesi ve tansiyonunun yükselmesi yüzünden Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Dubai-Glasgow seferini yapan Emirates Havayolları'na ait 341 yolcusu bulunan uçağın kaptan pilotu, acil bir sağlık problemi bulunan yolcu nedeniyle Atatürk Havalimanı kule görevlileri ile telsiz irtibatı kurarak iniş için izin istedi. İniş izni verildiği sırada acil sağlık ekiplerine de durum hakkında bilgi verildi.

Saat 10.00 sıralarında İnerek açığa park ettirilen uçağa ambulans ve sağlık kabini getirildi. Önce sağlık görevlileri uçağa girerek hastanın durumunu kontrol etti. 58 yaşındaki tansiyon şikayeti bulunan yolcu, lift cihazı ile uçağa yanaşan sağlık kabinine alında. Daha sonra kabinin yere indirilmesinin ardından sedye ile ambulansa götürülen 58 yaşındaki Douglas Mcdougal isimli yolcunun, alkol krizine girdiği için tansiyonu yükseldiği belirlendi.

Yolcu, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, Emirat Havayolları'na ait uçak ise 340 yolcusu ile Atatürk Havalimanı'ndan Glasgow istikametine gitmek üzere teker havalandı.

Cihan
<< Önceki Haber Alkol krizine giren yolcu uçağa acil iniş yaptırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER