Ankara'da da Disneyland olacak

Önümüzdeki dönem için tekrar AK Parti’den aday olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ankara'da da Disneyland olacak

Yeni dönemde Ankara’yı turizm açısından bir cazibe merkezi haline getireceklerini söyleyen Gökçek, Disneyland projesinin de bu dönem içerisinde tamamlanacağını belirtti. Proje için Toplu Konut İdaresi’nden 3 milyon 800 bin metre karelik arsa tahsis edildiğini belirten Gökçek, “ Bu arazinin bir kısmının üzerine konut ve iş yerleri yapılacak, işi alan firma konut ve işyerlerinin karışlığında Disneyland’ı bitirerek Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edecek. Disneyland’ın yeri ve projesi hazır. Önümüzdeki beş yıllık dönemde Başkent Ankara’ya bir prestij proje daha kazandıracağız. İşin bitimiyle birlikte 30 bin Ankaralıyı burada istihdam edeceğiz” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Başkente turist çekmek için bu tip projelere ihtiyaç olduğunu da sözlerine ekleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, bu sayede Ankara ekonomisine de büyük oranda katkı sağlanacağını ifade etti. Orlando, Hong Kong, Tokyo, Paris ve Kaliforniya gibi dünya şehirlerinde Disneyland olduğunu da sözlerine ekleyen Gökçek “Ankara’yı da bu şehirler arasına sokmaya kararlıyız” dedi. (Advertorial)
<< Önceki Haber Ankara'da da Disneyland olacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER