Arsenal Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta - Canlı izle şifresiz

Arsenal Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta? Arsenal Fenerbahçe maçı ne zaman?

Arsenal Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta - Canlı izle şifresiz

Şampiyonlar Ligi play - off turu rövanş maçında Arsenal ile Fenerbahçe Londra'da Emirates Stadı'nda TSİ 21.45'te karşı karşıya gelecek. İlk maçı 3 - 0 kaybettiği için tur şansı zora giren sarı - lacivertlilerin mücadelesi StarTV'den naklen ekranlara gelecek.

Fenerbahçe, zoru başarmak istiyor. Sarı - lacivertliler Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında bugün deplasmanda Arsenal ile karşılaşacak. Emirates Stadı'ndaki maç 21.45'ten itibaren Star'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Arsenal - Fenerbahçe maçını İspanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Carlos Velasco Carballo yönetecek. İstanbul'da oynadığı ilk maçta İngiliz ekibine 3-0 mağlup olan sarı-lacivertliler, Londra'da rakibini 4-0 mağlup ederse UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına katılacak. Karşılaşma 3-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona ererse uzatmaya gidecek. Her türlü galibiyet ve beraberlikte tur atlayacak Arsenal, 2-0 ve 1-0 yenilmesi halinde de rakibini eleyecek.

Fenerbahçe, Arsenal'e elenmesi durumunda UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda mücadele edecek. Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal, bu maçta forma giyemeyecek.

<< Önceki Haber Arsenal Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta - Canlı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER