Arsenal Fenerbahçe maçı hangi kanalda şifresiz izle 21.45

Arsenal Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta? Arsenal Fenerbahçe maçı ne zaman?

Arsenal Fenerbahçe maçı hangi kanalda şifresiz izle 21.45

Şampiyonlar Ligi play - off turu rövanş maçında Arsenal ile Fenerbahçe Londra'da Emirates Stadı'nda TSİ 21.45'te karşı karşıya gelecek. İlk maçı 3 - 0 kaybettiği için tur şansı zora giren sarı - lacivertlilerin mücadelesi StarTV'den naklen ekranlara gelecek.

Fenerbahçe, zoru başarmak istiyor. Sarı - lacivertliler Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında bugün deplasmanda Arsenal ile karşılaşacak. Emirates Stadı'ndaki maç 21.45'ten itibaren Star'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Arsenal - Fenerbahçe maçını İspanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Carlos Velasco Carballo yönetecek. İstanbul'da oynadığı ilk maçta İngiliz ekibine 3-0 mağlup olan sarı-lacivertliler, Londra'da rakibini 4-0 mağlup ederse UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına katılacak. Karşılaşma 3-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona ererse uzatmaya gidecek. Her türlü galibiyet ve beraberlikte tur atlayacak Arsenal, 2-0 ve 1-0 yenilmesi halinde de rakibini eleyecek.

Fenerbahçe, Arsenal'e elenmesi durumunda UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda mücadele edecek. Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal, bu maçta forma giyemeyecek.

<< Önceki Haber Arsenal Fenerbahçe maçı hangi kanalda şifresiz izle 21.45 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER