Bakan: Kız arkadaşınının mesajı yüzünden cinnet geçirdi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde cinnet getirerek 2 askeri şehit ettikten sonra intihar eden Piyade Çavuş Umut Aslan’ın İstanbul’daki baba ocağına ateş düştü.

Bakan: Kız arkadaşınının mesajı yüzünden cinnet geçirdi

Ceylanpınar’da nöbet tuttuğu sırada cinnet geçirip, yakınında bulunan 2 arkadaşını şehit ettiği söylenen Umut Aslan toprağa verildi. Askerin evine Türk bayrağı asılırken, baba Musa Aslan taziyeleri kabul etti. Askerin amcası Bülent Aslan,

“İçimiz yanıyor. 4 ay önce askeri gitti. Gülen bir çocuk, neşeli bir çocuk, kız arkadaşı olmayan bir çocuk, sigaradan başka hiçbir bağımlılığı olmayan öyle bir çocuk. Hayat dolu gencecik, kendisi ile ilgili hayallerimiz vardı. Şok oldum. Herkesin kendine göredir içindeki şey. Ailenin tek erkek çocuğu olduğu için her şeyim benim Umut. Kendi öz kızım da var ama Umut’un benim için yeri ayrı. Pazar günü akşam konuştum, ‘maddi bir sıkıntın var mı?’ dedim. ‘Amca yok’ dedi.

Umut Aslan’ın cinnet getirdiği iddialarını ise yakın arkadaşları kabul etmedi. Umut’un samimi arkadaşı Tufan Tektaş, “Umut bizim uzun süreli bir arkadaşımız. Kendi mahallemizde oturan bir çocuk. Gayet neşeli bir insan. Cinnet getirebilecek yapıya sahip bir insan değil. Umut’un böyle bir şey yapmasına asla inanmıyoruz. Asla böyle bir şey düşünmüyoruz. En son şehit düşme olayından bir gün öncesinde beni aradı konuştuk. Nöbetteyim. Kulede 3 kişi nöbet tutuyoruz dedi. Sesi gayet sakindi. Bizim arkadaşlarımızı da aradı. Nasılsınız diye. Her zaman arardı. Sosyal ve neşeli bir insandı. Ertesi gün bizi aradığı numarayı aradık. Telefona onların taburundan bir asker çıktı. O da ‘Umut da bizim neşe kaynağımızdı böyle bir şey yaptığına biz de inanmıyoruz’ dedi. Kız arkadaşı yoktu olsa bize söylerdi” şeklinde konuştu.
<< Önceki Haber Bakan: Kız arkadaşınının mesajı yüzünden cinnet geçirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER