Bakın hangi illerde okullar kar tatili yapacak!

3 ildeki okullar kar sebebiyle tatil yapacak... Bu duruma en çok öğrenciler sevinecek ve kar topunun keyfini çıkaracaklar.

Bakın hangi illerde okullar kar tatili yapacak!

Zonguldak'ta yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime Pazartesi günü ara verilecek, hamile ve engelli kamu çalışanları da idari izinli sayılacak. Valilikten yapılan açıklamada, dünden itibaren kar yağışının etkili olduğu kentte eğitime merkez ilçe, bağlı belde ve köylerde yarın ara verileceği, hamilelerle engelli kamu çalışanlarının da yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi.

KARABÜK'ÜN İKİ İLÇESİ

Öte yandan Karabük'ün Safranbolu ve Eflani ilçelerinde okulların bir gün süreyle tatil edilmesinin ardından kar yağışının yoğun şekilde devam etmesi üzerine, Karabük il genelindeki tüm okullar da bir gün süreyle tatil edildi.


KASTAMONU PINARBAŞI

Yoğun kar yağışı nedeniyle Kastamonu'nun bazı  ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi. 

Kastamonu Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden yapılan  açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle, Azdavay, Şenpazar, Küre, İnebolu,  Devrekani ve Pınarbaşı ilçelerinde yarın okulların 1 gün süreyle tatil edildiği belirtildi. 
 
Cide ilçesine bağlı köy okullarında da eğitime 1 gün süreyle ara  verildiği aktarılan açıklamada, vatandaşların yağışlara karşı tedbirli olmaları  gerektiği kaydedildi. 

CİHAN-AA
<< Önceki Haber Bakın hangi illerde okullar kar tatili yapacak! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER