Başbakanlık'taki eylemle ilgili ilginç detay!

Başbakanlık yakınlarında etkisiz hale getirilerek gözaltına alınan şüpheli kişiyle ilgili ilginç detaylar ortaya çıktı...

Başbakanlık önünde yaşananlar kamerada

  • Tuğrul B. eylem öncesi 'nasıl olsa öleceğim' diyerek organlarını bağışladı. 
  • 155'i arayarak kendini ihbar etti.
  • Eylemi, kredi kartını ödeyemeyip Başbakan'a ulaşmak için yaptığı öğrenildi.
  • Tuğrul B'nin, Başbakan'ın Subayevlerindeki evinin yakınında oturduğu ortaya çıktı

Dün Başbakanlık'ta kendine canlı bomba süsü veren bir şahıs korumalar tarafından yakalandı. Kendine cam macunu, saat ve kablodan oluşan canlı bomba düzeneği süsü veren kişinin, 52 yaşındaki Tuğrul B. olduğu belirlendi. Sorgulanmak üzere Çankaya Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Tuğrul B'nin, Başbakanlığa gitmeden önce 'nasıl olsa öleceğim' diyerek organlarını bağışladığı ortaya çıktı.

ŞÜPHELİ KENDİNİ POLİSE İHBAR ETMİŞ

Alınan bilgilere göre, şüpheli 155 Polis hattını arayıp ''Başbakanlık'ta bombalı eylem yapacağım'' diyerek kendini ihbar etti. Bunun üzerine polis Ankara'daki bütün birimleri ve Başbakanlık yetkililerini uyardı. Başbakanlık önünde geniş güvenlik önlemleri alındı. Şüphelinin Vekaletler Caddesi'ne giriş yaptığı sırada da korumalar alarma geçti ve saldırgan gözaltına alındı.

KREDİ KARTINI ÖDEYEMEMİŞ 

Kredi kartını ödeyemeyen Tuğrul Bayır'ın Başbakan Erdoğan'a ulaşmak ve sesini duyurmak için böyle bir girişimde bulunduğu belirtildi.

BAŞBAKANLIK'TAKİ EYLEMCİ BAŞBAKAN'A KOMŞU

Başbakanlık'taki eylemci Tuğrul Bayır'ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın komşusu olduğu ortaya çıktı. Başbakan Erdoğan'ın Subayevlerindeki evinin yakınında oturan Bayır'ın kardeşi basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada 'Bizim de bir şeyden haberimiz yok. Biz de haber bekliyoruz. Televizyonda gördüm geldim. Öyle bir insan değil. Şoktayız" dedi.


<< Önceki Haber Başbakanlık'taki eylemle ilgili ilginç detay! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER