Borussia Dortmund - Real Madrid

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Borussia Dortmund ile Real Madrid, Signal Iduna Park'ta kozlarını paylaşıyor. Maç saat kaçta ve hangi kanalda işte detaylar...

Borussia Dortmund - Real Madrid

Bu sezon Devler Ligi D Grubu'nda iki defa karşı karşıya gelen iki ekibin İspanya'daki karşılaşması 2-2'lik eşitlikle noktalanırken, Almanya'daki maçı Dortmund 2-1 galip tamamlamıştı. Alman ekibi grubu 14 puanla ilk sırada tamamlamış, Madrid ekibi ise 11 puan toplayarak ikinci sıradan bir üst biletini cebine koymuştu.

Borussia Dortmund Real Madrid maçı bu akşam oynanacak ve saat 21.45'te oynanacak olan bu maç D-Smart kanalından ekranlara gelecektir.

Maçın geniş özeti ve bütün detayları samanyoluhaber.com'da olacak. Maçtan hemen sonra maçın özetini burada izleyebilirsiniz.
İkinci turda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'i kupa dışına iten Borussia Dortmund, çeyrek finalde Malaga'yı son dakikada kaydettiği gollerle devirerek yarı finale yükselmişti. Alman ekibi turnuvada yenilgisiz tek takım konumunda.

İkinci turda İngiliz devi Manchester United'ı eleyen Real Madrid ise çeyrek finalde temsilcimiz Galatasaray'ı kupa dışına iterek son dört takım arasına adını yazdırmıştı.

Björn Kuipers'in düdük çaldığı müsabakada takımların ilk 11'leri şu şekilde;

Borussia Dortmund: Weidenfeller, Subotic, Hummels, Piszczek, Schmelzer, Bender, İlkay Gündoğan, Götze, Reus, Blaszczykowski, Lewandowski.

Real Madrid: Diego Lopez, Varane, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao, Khedira, Mesut Özil, Xabi Alonso, Modric, Ronaldo, Higuain.
<< Önceki Haber Borussia Dortmund - Real Madrid Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER