Boşanma davası açan eşe 7 kurşun

Bursa'da bir kişi kendisinden boşanma davası açan eşini silahla ateş ederek öldürdü.

Boşanma davası açan eşe 7 kurşun

Osmangazi ilçesi İstanbul Yolu Beşyol kavşağı yakınlarında meydana gelen olayda, dokumacılık işi ile uğraşan Erhan Ç. (33), 5 ay önce kendisinden boşanma davası açan ve bir otomotiv yedek parça firmasında çalışan eşi Çiğdem Ç. (31) ile araçta tartıştıktan sonra tabanca ile 7 el ateş ederek öldürdü.

Alınan bilgiye göre, eşiyle konuşmak için akşam saatlerinde çalıştığı iş yerinin önüne gelen bir çocuk babası Erhan Ç., otomobiliyle iş yerinden ayrılan Çiğdem Ç.'nin aracına bindi. Beşyol kavşağına kadar araçla gelen genç çift, araçta tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından araçtan inmek için eşinden aracı durdurmasını isteyen zanlı, oturduğu arka koltuktan indikten sonra ön kapıyı açıp eşine 7 el ateş etti. Ardından yakında bulunan oto yıkamacıya giren zanlı, cinayet işlediğini belirterek polis çağırmalarını istedi. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil ekiplerinin yaptığı tüm müdahaleye rağmen genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti. 

Bu arada görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre, eşini tabanca ile vuran Erhan Ç.'nin bir süre sonra eşinin yanına gelerek alnından öpüp; "Sen bunu hak ettin, beni bir araba için sattın" dediği belirtildi.

Zanlı, çok geçmeden asayiş ekipleri tarafından olay yerinde cinayeti işlediği tabanca ile birlikte teslim oldu. Girdiği oto yıkama istasyonunda, cinayeti ailevi mesele yüzünden işlediğini belirten Erhan Ç. cinayet masası ekipleri tarafından karakola götürüldü. Bir çocuk annesi kadının eşine boşanma davasıyla birlikte tazminat davası da açtığı belirtilirken, olayın bu yüzden meydana geldiği ileri sürüldü. Ayrıca Çiğdem Ç.'nin yakın zamanda koruma kararı aldığı belirtildi.

Olay yerine gelen Çiğdem Ç.'nin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Çiğdem Ç.'nin cenazesi Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından adli tıp morguna kaldırıldı. 
<< Önceki Haber Boşanma davası açan eşe 7 kurşun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER