Bucaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda ve ne zaman izlenebilir?

Bucaspor Beşiktaş maçını hangi kanalda şifresiz olarak izlenebilir? Bucaspor Beşiktaş maçı ne zaman? Bucaspor Beşiktaş maçı detayları..

Bucaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda ve ne zaman izlenebilir?

Bucaspor Beşiktaş maçını hangi kanaldan şifresiz izleyebilirim diye mi soruyorsunuz? Bucaspor - Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçının hangi kanaldan ve saat kaçta yayınlanacağını öğrenmek için doğru adrestesiniz. Bucaspor Beşiktaş maçını, 5 Aralık Perşembe akşamı saat 19:00'da A Haber'den canlı ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca dev mücadeleyi Samanyoluhaber.com'dan da an be an takip edebilirsiniz.


Bucaspor ile Beşiktaş Arasında Oynanan 3 Resmi Maçı da Beşiktaş Kazandı. 
Bucaspor ile Beşiktaş takımları daha önce 3 resmi maçta karşılaştı. İki takım 25 Ekim 2006 tarihinde Z.Türkiye Kupası grup maçında karşılaşmış, İzmir Atatürk Stadında oynanan maçta Beşiktaş rakibini 5-1 yenmişti. 2010-11 sezonunda Süper Lig’de oynanan maçlarda Beşiktaş deplasmanda 1-0, sahasında 5-1 galip ayrılmıştı.  

Beşiktaş Z.Türkiye Kupasında Son 2 Sezonda Çeyrek Final Göremedi. ( Önceki Sezon 4.Turda, Geçen Sezon 5.Turda Elendi )
Beşiktaş 2011-12 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'nda 4.turda elenmişti. Deplasmanda o zamanki adıyla Bank Asya 1.Lig günümüzdeki adıyla PTT 1.Lig ekiplerinden Boluspor’a 1-0 kaybedip elenen Beşiktaş geçen sezonda 5.tur maçında M.P.Antalyaspor’a deplasmanda 2-1 kaybedip elenmişti. Beşiktaş son 2 sezonda çeyrek finale (grup aşamasına) kalamadı. Beşiktaş 2010-11 sezonunda kupayı müzesine götürmüştü. 

Bucaspor PTT 1.Lig’de 14.Sırada Yer Alıyor.
Bucaspor 2013-14 sezonunda PTT 1.Lig’de mücadele ediyor. Bucaspor geride kalan 14 haftada 16 puan topladı ve 14.sırada yer alıyor.  Bucaspor son 6 PTT 1.Lig maçında 1 kez kazanırken Ziraat Türkiye kupası 3.tur maçında Aydınspor’u 1-0 yendi. Bu kötü dönemde teknik adam değişikliği oldu ve Mustafa Bahadır göreve geldi. 

Beşiktaş Bu Sezon Deplasmanda Oynadığı 8 Resmi Maçta 18 Gol Attı. 
Beşiktaş bu sezon Süper Lig’de deplasmanda 4 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi alırken 17 gol attı. Beşiktaş ayrıca UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Tromsö karşısında 2-1 kaybederken 1 gol atmıştı. Beşiktaş bu sezon 8 deplasman maçında 18 gol ( 2,25 gol ort.) kaydetti. 

<< Önceki Haber Bucaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda ve ne zaman izlenebilir? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER