Can Dündar'ın foyası meydana çıktı!

Gezi müdahalesi için Vali'nin "çaresizim" dediğini iddia eden Can Dündar'a yalanlama geldi.

Can Dündar'ın foyası meydana çıktı!

Gazeteci Can Dündar, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile konuştuğunu söyleyerek, Mutlu'nun Gezi Parkı müdahalesi için 'Çaresizim' dediğini ileri sürmüştü.

Dün akşam saatlerinde polisin Gezi Parkı'na müdahalesinin ardından kameraların karşısına geçerek basın açıklaması yapan Vali Mutlu ise söz konusu iddiayı yalanladı. Mutlu, Can Dündar'ın kendisini çocuğu için aradığını belirterek şunları söyledi:

"Yazar Can Dündar ile zaman zaman Taksim Gezi Parkı konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Dündar da Gezi Parkı'nın boşaltılması yönünde görüşlerini paylaştı. Beni aradılar ricaları şu oldu: Kendi çocuklarının orada olduğunu ifade ettiler. Bu ortamda kendilerine yardımcı olmamızı istediler. Ben de kendilerine dedim ki emniyet güçlerimiz orada her şeyi kayıt altına almak suretiyle boşaltıyorlar. Çocuğunun orada olduğunu biliyoruz. Bire bir çocukları için yardımcı olma imkanım olamayacağını ama genel olarak herkes için düzenli yaptığımızı, kendilerinin de bu konuda bütün çocuklar adına yardımcı olmasını istedim. Sonradan çocuğuyla ilgili herhangi bir kaygılı durumun olmadığını zaten gördük. Üzülerek söylüyorum ki konuşmalarımızı yanlış aktardığını gördüm."
<< Önceki Haber Can Dündar'ın foyası meydana çıktı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER