Crowe: 'Ezan sesiyle uyanmak harika'

Oscar ödüllü aktör Russel Crowe, önceki gün Edirne'ye geldi ve geceyi kentte geçirdi.

Crowe: 'Ezan sesiyle uyanmak harika'

Dünyaca ünlü aktör Russell Crowe, Çanakkale Savaşı'nı anlatan yeni filminin bir bölümünü Edirne'de çekeceğini açıkladı.

Oscar ödüllü aktör Russel Crowe, önceki gün Edirne'ye geldi ve geceyi kentte geçirdi. Crowe şehre gelişini Twitter hesabından yazdığı 'What's up Edirne' (Ne var ne yok Edirne) yazısıyla duyurdu. Aktöre iki günlük gezide Edirne Valisi Hasan Duruer de eşlik etti. Selimiye Camii ile tarihi alanları gezen Crowe, filmin sahneleri için Edirne'nin çok uygun tarihi binalara sahip olduğunu söyledi.

‘ÇOK ETKİLENDİM’

Ünlü aktör daha sonra Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi makamında ziyaret etti. Sedefçi ünlü aktöre Kırkpınar'da güreşen heykel ve Selimiye Camii tablosu hediye etti. Crowe, ziyarette yaptığı konuşmada, Edirne'deki tarihi dokudan çok etkilendiğini belirterek, ''İnşallah buralarda film çekebilme şansımız da olacaktır" dedi.

'Ezan sesiyle uyandım'

Crowe İstanbul'da kaldığı otelden, kente duyduğu hayranlığı anlatan tweetler attı. Crowe, bir tweet'inde "Güneş doğuyor. Saat 4. Ezan sesiyle uyandım. Bu şehir harika. Her insan hayatında bir kere İstanbul deneyimini yaşamalı" diye yazdı. Ünlü aktörün 'The Water Diviner' adlı filminin çekimlerine bu yılın sonunda başlanacak. Filmde, Çanakkale Savaşı sırasında kaybolan iki oğlunu arayan bir babanın 1919'da Türkiye'ye gelişi konu edilecek.

BUGÜN GAZETESİ
<< Önceki Haber Crowe: 'Ezan sesiyle uyanmak harika' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER